boogymen Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Był ktoś dzisiaj? Bardzo proszę o informację jakie są warunki śniegowe. Jutro się wybieram i nie wiem czy warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Byłem dzisiaj, niestety ze względu na dodatnie temperatury szybko zrobiło się miękko i pojawiły się muldy. Ludzie niespecjalnie dużo (niedziela), jazda bez kolejek. Byłem pierwszy raz, bardzo mi się podoba profil całej trasy, choć wolałbym łagodniejszą końcówkę. Średni czas wyjazdu na górę 9:30 min. Edited January 25 by terespl 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 26 Share Posted January 26 W lecie na Mosornym jest najlepiej - muldy się nie robią... ale z kolei kretowiska.. eeeeech jak nie urok .. 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted January 26 Share Posted January 26 Godzinę temu, Lexi napisał: W lecie na Mosornym jest najlepiej - muldy się nie robią... ale z kolei kretowiska.. eeeeech jak nie urok .. 😞 Zimą muldy też krety powodują... no bo kto? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts