boogymen Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Był ktoś dzisiaj? Bardzo proszę o informację jakie są warunki śniegowe. Jutro się wybieram i nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Byłem dzisiaj, niestety ze względu na dodatnie temperatury szybko zrobiło się miękko i pojawiły się muldy. Ludzie niespecjalnie dużo (niedziela), jazda bez kolejek. Byłem pierwszy raz, bardzo mi się podoba profil całej trasy, choć wolałbym łagodniejszą końcówkę. Średni czas wyjazdu na górę 9:30 min. Edytowane 18 godzin temu przez terespl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W lecie na Mosornym jest najlepiej - muldy się nie robią... ale z kolei kretowiska.. eeeeech jak nie urok .. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Lexi napisał: W lecie na Mosornym jest najlepiej - muldy się nie robią... ale z kolei kretowiska.. eeeeech jak nie urok .. 😞 Zimą muldy też krety powodują... no bo kto? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi