witek_w2 Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) tak jak w temacie rano w sobotę wyjazd, powrót w niedziele po nartach, 1 nocleg do ogarnięcia i zrzutka na paliwo :) w najbliższy weekend: 15-16.01.2022 chętnie się wybiorę, czy może ktoś jeszcze??? Edited January 10 by witek_w2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 11 Share Posted January 11 Ja mogę Szczyrk, ale tylko na niedziele 5.00 start ze zjazdu w Łyszkowicach na A2, Powrót po nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 14 Share Posted January 14 W ten weekend nie mogę ale na przyszłość możemy celować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 14 Share Posted January 14 Na sobotę i niedzielę? Czy samą niedzielę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 14 Share Posted January 14 Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted January 14 Share Posted January 14 31 minut temu, Gabrik napisał: Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Bardzo polecam Szczyrk👍 tylko jak już wiele razy pisano trzeba zrobić to sposobem TMR połączyć z COS 😏 lepszych, dłuższych i tak różnorodnych tras ciężko szukać w Polsce , faktem jest że Słowacy podejściem do nartowania mnie wq...m i w ostatnich latach rzadko tam bywam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 14 Share Posted January 14 49 minut temu, Gabrik napisał: Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Dopóki nie dopakuje śniegu na Pilsko, to dla mnie jest tylko opcja Szczyrk i Czantoria Na Czantorii byłem teraz w niedzielę, więc zostaje Szczyrk, tylko już ferie ruszają i nie wiem czy da się tam pojeździć, 30-40 min nie chce mi się stać w kolejkach. Co do Cosu, jak orczyk nie ruszy, to trochę nuda robić wyprawę na górę, przedostawać tam się dla krótkiego krzesła, takiego jak wszędzie dookoła w Wisłach itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 4 Share Posted February 4 Ktoś chętny na niedzielny wypadzik na Czantorię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts