Jump to content

FREE SKI Sölden , Obergurgl , Kuhtai....

JurekByd
 Share

Recommended Posts

FREE SKI z gwarancją śniegu !!!
Mam do zaproponowania wyjazdy do tyrolskiej doliny Ötztal z darmowym karnetem  - FREE SKI !!! 
Do dyspozycji mamy skipassy 5 - dniowe na całą dolinę Ötztal - Soelden z lodowcami Tiefenbach i Rettenbach , najwyżej położony kurort w Tyrolu - Kuhtai z Hochoetz i Obergurgl - Hochgurgl - razem 90 wyciągów i 360 km tras , gdzie nie trzeba się martwić o śnieg jak we Włoszech w tym okresie.
Ruszamy komfortowym busem z pojedyńczymi rozkładanymi siedzeniami z Bydgoszczy przez Poznań lub Łódź , następnie Wrocław - inne kierunki do ustalenia w piątek wieczorem , 5 dni jazdy na nartach na  miejscu w formule ski - safari , powrót w nocy z środy na czwartek w PL.
Koszt wszystkiego , czyli dojazdu , noclegów z wyżywieniem HB - śniadania i obiadokolacje oraz karnetu 5 - dniowego na całą dolinę to tylko 1900 zł w ofercie first minute na dzień dzisiejszy - potem będzie drożej...
19.11 - 24.11
26.11 - 01.12
03.12 - 08.12
10.12 - 15.12
P.S. Zostało jeszcze ostatnie wolne miejsce na 4- dniówkę do Soelden 29.10-02.11
Jest jeszcze kilka miejsc na wyjazd na drugi wolny weekend listopadowy 10.11 - 14.11 na Hintertuxa - wyjazd możliwy również z Warszawy - można dołączyć również do tańszych skipassów grupowych - 198 e zamiast 214 za 4 - dniowy karnet

Hej Juras

Zajebisty region, chętnie pojadę, tylko pytanie jak zwykle dotyczące warunków COVID. Orientowałeś się jak u nich wygląda sytuacja z testami, szczepieniami, etc.? Mam na myśli to czego będą chcieć od przyjeżdżających narciarzy. Czytałem gdzieś że chcą albo zaświadczeń o szczepieniu, albo przechorowaniu, albo testów. Jak się sytuacja pogorszy mają to jeszcze ograniczyć. Jak jest na teraz?

Edited by tomkly

19 minut temu, Gabrik napisał:

Na teraz - paszport szczepienia lub przechorowania lub test antygen lub PCR. Wykonane w Polsce ważne 72 godziny. Ponoć testy za darmo robią wszystkie hotele na miejscu, ale chyba ważne 24 godziny. 

Też czytałem gdzieś w necie, że Austriacy robią darmowe testy, przy czym dla swoich mieszkańców. Jak to wygląda w stosunku do przyjezdnych tego się nie doczytałem. Ale i tak wygląda to o niebo lepiej niż przykładowo we Francji czy Włoszech. 

• 3 weeks later...