Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do wzrostu tak 170 cm wybrać długość 171 cm ? Nie pchać się w 163 cm ? Waga około 88 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Do wzrostu tak 170 cm wybrać długość 171 cm ? Nie pchać się w 163 cm ? Waga około 88 km Weź 171, tym bardziej, że nie jest to najdłuższa narta w tej serii. Masz 88 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 No tak właśnie myślałem. Coś tam jeżdżę buty mam Hawk Ultra 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 No tak właśnie myślałem. Coś tam jeżdżę buty mam Hawk Ultra 120 Nie wiem jakie wiązania ale masz szansę na bardzo lekki zestaw. Ja lubię lekkie narty ( i buty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nie wiem jakie wiązania ale masz szansę na bardzo lekki zestaw. Ja lubię lekkie narty ( i buty) Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. A ile pod butem ma ten X7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A ile pod butem ma ten X7? 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 No tak właśnie myślałem. Coś tam jeżdżę buty mam Hawk Ultra 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 No tak właśnie myślałem. Coś tam jeżdżę buty mam Hawk Ultra 120 Nie wiem jakie wiązania ale masz szansę na bardzo lekki zestaw. Ja lubię lekkie narty ( i buty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nie wiem jakie wiązania ale masz szansę na bardzo lekki zestaw. Ja lubię lekkie narty ( i buty) Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. A ile pod butem ma ten X7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A ile pod butem ma ten X7? 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Nie wiem jakie wiązania ale masz szansę na bardzo lekki zestaw. Ja lubię lekkie narty ( i buty) Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. A ile pod butem ma ten X7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A ile pod butem ma ten X7? 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wiązania F12 Drugą parę nart mam Atomic X7 ale już w marcu lub pod koniec dnia średnio mi się jeździ. A ile pod butem ma ten X7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A ile pod butem ma ten X7? 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A ile pod butem ma ten X7? 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 70 Ogólnie bardzo fajnie mi się jeździ. Rano jak stok jest ubity. To super jazda. Chciałem Vantage 80 ale nową w dobrej cenie ciężko kupić. Na ta 79 z 2021 mam mały rabat : ) W zeszłym roku kupiłem 86 C, bardzo lekka dobre opinie. Nie miałem okazji wypróbować. Z wiązaniem Warden, Decathlon rozdawał je za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 A może ktoś jeździł na 79 lub 80 i napiszę swoje wrażenia ? Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam 80 cti 174 cm (wzrost 184). Najlepiej mi się na nich jeździ po ratrakowanym jak nie jest za twardo wtedy idą elegancko. Jak się robi bardziej miękko też nie ma tragedii. Jak jest lodowo i niezbyt równo to drgają przody i są niestabilne. Na muldach dają radę, ale też są lekko niestabilne. Pewnie by było lepiej jakbym miał 180 cm. Na odsypach nie idą po wszystkim (jak np Nordica Fire Arrow). Pewnie jest to też kwestia techniki - cały czas staram się szlifować. Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dzięki. Ja właśnie szukam coś na popołudniową jazdę lub jak już jest cieplej. Na Atomic ma zniżkę. Ale jeszcze przeglądam i patrzę Myślałem, jeszcze coś z Heda lub Volkla Decon ale te ostanie powiedziano mi, że są bardziej wymagające. Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Zygal jak masz zniżkę na Atomica, to może także na Salomona? Niestety. Ale zniżka tylko do piątku. A pospiech jest złym doradcą Ale sezon mamy jaki mamy, więc jak teraz nie kupię to też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 a duża różnica będzie miedzy 79 Ti a 80X CTi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Wracając do głównego pytania to tak długość 171 cm ? Nie będą przeszkadzać w krótkim skręcie ? Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zygal Napisano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeżeli krótki skręt definiujesz jako skręt z ześlizgiem to długość narty nie ma na to wpływu. Jeżeli mówimy o jeździe na krawędzi to decyduje taliowanie na nie długość narty. Za krótka narta to źle dobrana narta i taka gorzej jedzie a nie lepiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79
Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Czyli 171 cm ? W jednym sklepie zaproponowano mi jednak 163 ... A nie będę podawał nazwy bo to bardzo fajny sklep Ale to kilka wypadkowych było. Jestem ryzykant kupię 171 cm ale jednak na przyszły rok Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Zakupu nart Atomic Vantage 79
Zygal Napisano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak z ciekawości, czy oni mieli w sklepie długość 171? Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Maciej S Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Tak , długości w sklepie mieli 163, 171, 179 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ???? Pisze wagę bo ja dobieram narty wg wagi. Tak aby trafić z odpowiednią sztywnością. Do tego te narty maja rocker, a to skraca aktywną krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
nikon255 Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Na jaką wagę przeznaczone są te 179 ??? A gdzie takie cos jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tylko sam już nie wiem czy 79 czy 80. Ale pewnie i tak bym nie widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu. Ale znajomy doradził mi Volkl Deacon 79 z 2020 długość 170 cm I teraz zgłupiałem Decaon czy Vantage. Czy to jeden "pies" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi