brachol Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Cześć Z uwagi na niepewną sytuację we Włoszech zacząłem się zastanawiać nad Austrią i wybór padł na dwa ośrodki Ski Juwel lub Nauders. Podpowie ktoś który ośrodek ciekawszy? Gdzie można spodziewać się mniejszej ilości ludzi? Z tego co wyczytałem w Nauders niższe ceny skipassów. Jedziemy w 3 rodziny i najchętniej nocleg w jednym miejscu w celach integracyjnych Jak ktoś był w tych okolicach to może podzieli się swoimi doświadczeniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Cześć Z uwagi na niepewną sytuację we Włoszech zacząłem się zastanawiać nad Austrią i wybór padł na dwa ośrodki Ski Juwel lub Nauders. Podpowie ktoś który ośrodek ciekawszy? Gdzie można spodziewać się mniejszej ilości ludzi? Z tego co wyczytałem w Nauders niższe ceny skipassów. Jedziemy w 3 rodziny i najchętniej nocleg w jednym miejscu w celach integracyjnych Jak ktoś był w tych okolicach to może podzieli się swoimi doświadczeniami. Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Gabrik Posted May 1 Share Posted May 1 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted May 1 Author Share Posted May 1 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted May 2 Share Posted May 2 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Ski Juwel czy Nauders?
brachol Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 Nauders razem z Belpiano (wszyscy są tu zachwyceni)? Jeśli tak to zdecydowanie. Jeśli nie to chyba dalej Nauders. Co prawda jest dużo mniejsze (nie wiem skąd tam taka liczba kilometrów???) ale w zasadzie wszystkie trasy są znakomite. Jest też wyżej i widoki są już wysokogórskie. SkiJuwel jest zdecydowanie rozleglejszy, w sporej mierze w linii lasu. Trochę kulawo połączony (fragment tylko gondolą). W środku kultowy browar. Z tego co pamiętam to całkiem miłe było małe Niderau. Dla doświadczonych narciarzy na pewno Nauders będzie lepsze. Dla rodzin - nie wiem. Dla Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Gabrik Posted May 1 Share Posted May 1 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted May 1 Author Share Posted May 1 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted May 2 Share Posted May 2 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Wujot Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Ale Belpiano jest po włoskiej stronie? To pewnie nas nie wpuszczą bo planujemy wyjazd na początku stycznia. Po włoskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Gabrik Posted May 1 Share Posted May 1 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted May 1 Author Share Posted May 1 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted May 2 Share Posted May 2 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Gabrik Posted May 1 Share Posted May 1 @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted May 1 Author Share Posted May 1 1 godzinę temu, Gabrik napisał: @bracholi byłeś finalnie w jednym z tych ośrodków? Nie byłem, znajomi byli w SkiJuwel i podobało im się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted May 2 Share Posted May 2 23 godziny temu, brachol napisał: podobało im się. też mi się podobało ale mnie podoba się wszędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts