wiesio Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaadam Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Czego Tobie, sobie i wszystkim forumowiczom serdecznie życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 17. 10-17 kwiecień - Cervinia Czy byłbyś zainteresowany i może jeszcze inni zorganizowaniem takiego wyjazdu na Cervinię tylko w terminie 24.04-1.05 lub 25.04-2.05? Będzie to ostatni tydzień nartowania w Cervinii i dlatego karnet o wartości mniej więcej 300 EUR na Cervinię i Zermat (Szwajcaria) można mieć za darmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JurekByd Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Robert_z_Lublina Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 17. 10-17 kwiecień - Cervinia Czy byłbyś zainteresowany i może jeszcze inni zorganizowaniem takiego wyjazdu na Cervinię tylko w terminie 24.04-1.05 lub 25.04-2.05? Będzie to ostatni tydzień nartowania w Cervinii i dlatego karnet o wartości mniej więcej 300 EUR na Cervinię i Zermat (Szwajcaria) można mieć za darmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JurekByd Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
JurekByd Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesio Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. A bo tam nie ma free ski? Świnie jakieś te szwajcaro-włosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Spiochu Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lukas63 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Spiochu Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas63 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Francja najtańsza Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_z_Lublina Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Można mieć za darmo tylko w pakiecie z bardzo drogimi hotelami - oczywiście jest on wliczony w cenę hotelu , w nie za darmo - już przerabiałem tą ofertę i taniej mi wyszło wziąć osobno apartament i kupić karnet w kasie. Trudno z Jurasem się nie zgodzić. To stary wyjadacz najlepszych ofert. Kilkukrotnie byłem w Cervinii w ostatnim tygodniu kwietnia gdyż ZAŁATWIŁEM mniej lub bardziej specjalną ofertę. Oceńcie sami: period 27 April-4 May 2019 Free ski pass apartment 4 beds € 1.516,00 apartment 3 beds € 980,00 studio 2 beds € 676,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa
wiesio Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Liwigno i Val do Sole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Plan wyjazdów narciarskich na sezon 2020/2021. Olsztyn, Warszawa
Robert_z_Lublina Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obol Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Jakie są najtańsze pakiety w Alpach? (oprócz Francji) Powiedzmy 7 noclegów i 6 dniowy karnet w ośrodku minimum 50km tras? Czy jednak free-ski nie wychodzi najtaniej? Sprawdź sobie visitmonterosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
wiesio Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 >>>2. 19-22 grudzień - Alpy Kitzbuhelskie Austria ma zamknięte noclegi do 6.01 włącznie. Można próbować nocleg w Niemczech i codzienne dojazdy np. do SkiWelt. Czy i co masz w planach w terminie 19-22.12? Nie. Pojedziemy dopiero jak się Austria "otworzy" czyli (teoretycznie) od 8 stycznia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts