Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Jak działa wam LTE we Wrocku? Sprawdziłem na speed test i pokazuje 1 Mbit/s (słownie jeden!) przy stałych dwóch kreskach zasięgu. W innych lokalizacjach przy podobnym zasięgu, dało się normalnie korzystać (kilka -kilkanaście Mbit/s). Orientujecie się o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Jak działa wam LTE we Wrocku? Sprawdziłem na speed test i pokazuje 1 Mbit/s (słownie jeden!) przy stałych dwóch kreskach zasięgu. W innych lokalizacjach przy podobnym zasięgu, dało się normalnie korzystać (kilka -kilkanaście Mbit/s). Orientujecie się o co chodzi? to samo jest pod Krakowem. Kiepsko działa LTE, naziemny orange, t-mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ja w tej chwili mam na Plusie wyniki speed test download w granicach 6-8 Mbs Poza centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 zachód Wrocławia 3 kreski Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ja w tej chwili mam na Plusie wyniki speed test download w granicach 6-8 Mbs Poza centrum A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Już wiem. Plus promuje jedynie: Huawei Mate Xs, Huawei P40, Huawei P40 Pro, modem ZTE MC801. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Tego też mi brakuje. Rwie w Łodzi, rwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie.. Kreski wciąga wszystkie. LTE na Grabiszynie. Stabilnie. Na plusie. 90mbs down @mi 10. Ps fajny Mann hot challange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Inna komórka 50mbs. Też plus. Grabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady.. Przetestuj innym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Bedzie okazja sie spotkac:-) Czasowo poza Wrockiem. Ale nie narzekaj na auta. Poznasz miasto i docenisz. Klopoty moze sprawiac... krzywizna, znaczy skrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Internet LTE we Wrocławiu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ja w tej chwili mam na Plusie wyniki speed test download w granicach 6-8 Mbs Poza centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 zachód Wrocławia 3 kreski Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ja w tej chwili mam na Plusie wyniki speed test download w granicach 6-8 Mbs Poza centrum A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Już wiem. Plus promuje jedynie: Huawei Mate Xs, Huawei P40, Huawei P40 Pro, modem ZTE MC801. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Tego też mi brakuje. Rwie w Łodzi, rwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie.. Kreski wciąga wszystkie. LTE na Grabiszynie. Stabilnie. Na plusie. 90mbs down @mi 10. Ps fajny Mann hot challange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Inna komórka 50mbs. Też plus. Grabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady.. Przetestuj innym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Bedzie okazja sie spotkac:-) Czasowo poza Wrockiem. Ale nie narzekaj na auta. Poznasz miasto i docenisz. Klopoty moze sprawiac... krzywizna, znaczy skrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Internet LTE we Wrocławiu
star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Już wiem. Plus promuje jedynie: Huawei Mate Xs, Huawei P40, Huawei P40 Pro, modem ZTE MC801. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Tego też mi brakuje. Rwie w Łodzi, rwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie.. Kreski wciąga wszystkie. LTE na Grabiszynie. Stabilnie. Na plusie. 90mbs down @mi 10. Ps fajny Mann hot challange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Inna komórka 50mbs. Też plus. Grabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady.. Przetestuj innym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Bedzie okazja sie spotkac:-) Czasowo poza Wrockiem. Ale nie narzekaj na auta. Poznasz miasto i docenisz. Klopoty moze sprawiac... krzywizna, znaczy skrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Internet LTE we Wrocławiu
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 A jest gdzieś 5G? No nie chodzi mi o samą szybkość, ale o to czy w ogóle, gdzies to widać? PS. Dziś właśnie testowałem w Łodzi, gdzie 5G winno być, jest LTE+ i transfer 130Mbs download wg speedtestu. Też Plus. Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Tego też mi brakuje. Rwie w Łodzi, rwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie.. Kreski wciąga wszystkie. LTE na Grabiszynie. Stabilnie. Na plusie. 90mbs down @mi 10. Ps fajny Mann hot challange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Inna komórka 50mbs. Też plus. Grabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady.. Przetestuj innym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Bedzie okazja sie spotkac:-) Czasowo poza Wrockiem. Ale nie narzekaj na auta. Poznasz miasto i docenisz. Klopoty moze sprawiac... krzywizna, znaczy skrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Zamiast rozwijać sieci 500+ Mbitów, zrobili by stabilne 10 Mbit na obszarze całej Polski. Tyle wystarczy, do normalnego korzystania z netu. Sadzę jednak, że prędzej doczekamy sieci 10G - 100 Gbit, a połączenia nadal będą się zrywać. Do tej pory, nawet zwykła rozmowa przez telefon, nie wszędzie jest możliwa. Tego też mi brakuje. Rwie w Łodzi, rwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 A jakie okolice i ile masz kresek zasięgu? Najbardziej insertuje mnie południe Wrocławia (Ołtaszyn). Może dobrym pomysłem jest zakup karty innego operatora. Obecnie używam Play, który raczej ma słabe opinie.. Kreski wciąga wszystkie. LTE na Grabiszynie. Stabilnie. Na plusie. 90mbs down @mi 10. Ps fajny Mann hot challange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Inna komórka 50mbs. Też plus. Grabiszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 U mnie 0,5-1 Mbit, często w ogóle nie działa. Modem przyczepiony do okna. Normalnie jakbym się cofnął do innej epoki. Kreski 1-2, czasem przełącza się na UMTS. To jest parter, więc może być słabszy zasięg, ale bez przesady.. Przetestuj innym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Spiochu, przeprowadziłeś się do Wrocławia za pracą ? Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Na nowym telefonie w play też był dramat. Kupiłem starter T-mobile, to samo urządzenie, to samo miejsce (co do cm, bo modem jest przyklejony), też dwie kreski. W T-Mobile transfer 10x szybszy niż w play. czyli 7 Mbit zarówno odbieranie jak i wysyłanie. Nadal nie jest to szał, ale już wystarczy do korzystania. Tak, z uwagi na kryzys musiałem się ewakuować do korpo. We Wrocku nawet całkiem fajnie. (pomijając jazdę autem) Bedzie okazja sie spotkac:-) Czasowo poza Wrockiem. Ale nie narzekaj na auta. Poznasz miasto i docenisz. Klopoty moze sprawiac... krzywizna, znaczy skrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Pewnie będzie. Nie skręty, tylko korek w każdą stronę a mieszkam na samych obrzeżach. Do pracy pod Wrocławiem też korek, plus 15(dokładnie!) progów zwalniających po drodze. Co do zakrętów, to jestem pod wrażeniem tutejszych kierowców. Na Śląsku wszyscy bardzo zwalniali a tutaj sporo takich, co po rondzie lecą na pełnej pycie i to zwykłymi miejskimi autami, a nie żadnym M3. Jak chwilę nie ma korka to panuje binarny styl jazdy. (gaz-hamulec 0 - 1) Wszyscy tak pędzą jak szaleni, że aż trudno ich wyprzedzić Gdzie mieszkasz? Gdzie pracujesz? Z grubsza pytam, bo ciekaw jestem trasy. Jest tu taka trasa treningowa z kilkoma rondami, idzie się wycwiczyć. Na Śląsku mało jeździłem, ale czasem trafi się jakiś zaciekly na slonskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Trasa Ołtaszyn-Bielany i dalej na strefę. Jest kilka rond po drodze.Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Czasem da się je nieco wyprostować. Kumpela na s14 też wchodzi w taki zakręt tak jak jedzie, ale ona codziennie nim do pracy do Łodzi z Pabianic więc wie ile może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Na 35-ce? Każdy jeżdżąc tamtędy stopniowo zwiększa prędkość na tych kilku rondach. Ja raczej stopniowo zmniejszam. Po 2 tyg. jazdy po przedmieściach Wrocławia już załatwiłem tarcze z przodu. Jak wyjeżdżam ze strefy (na rondzie w lewo) to już mi lekko bokiem leci i to mimo ścinania po pasie rozdzielczym. Rano natomiast jest korek od ostatniego ronda w Bielanach do kolejnego już za wiaduktem (2-3km). Widać, że kompletne przygłupy to rondo projektowały. Na około pola, a one są małe i bez dodatkowych prawoskrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi