MarioJ Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Chciałem się pochwalić tutejszej społeczności kilkoma zjazdami freeride w Sudetach. Nakręcone, jak nakręcone, ale coś tam widać. Niemniej kamerzyście jestem bardzo wdzięczny :-) Ze względów formalnych umieszczam na krótki czas, aby zainteresowani zobaczyli. Śpieszcie się :-) [adres] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Chciałem się pochwalić tutejszej społeczności kilkoma zjazdami freeride w Sudetach. Nakręcone, jak nakręcone, ale coś tam widać. Niemniej kamerzyście jestem bardzo wdzięczny :-) Ze względów formalnych umieszczam na krótki czas, aby zainteresowani zobaczyli. Śpieszcie się :-) mandacik będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? autodonos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? game over :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? autodonos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? game over :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
grimson Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? game over :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario
fredowski Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario
MajkaW Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts