quanto1 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Nie żebym był złośliwy ale chyba co po niektorzy nie powinni mieć do czynienia z narciarstwem. Jak opowiadalem ostatnio na wyjeździe narciarskim jak jedna pancia w Małym Cichym próbowała się wpiąć w narty to nie wierzyli że można coś takiego zrobić. Można pewnie że można. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ustawka? Skad to foto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Pewnie cwiczy jazdę tylem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin TDM Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 To chyba stop klatka z nagrania, które ktoś tu kiedyś wrzucil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Ustawka? Skad to foto? Chces zobaczyć filmik jak podchodził do orczyka. Haha . U mnie w rodzinie jak byli że mną na nartach to były takie osoby co założyły odwrotnie buty i co oczywiście pierwsze kroki i wywrotka bo zaczepiły im się klamry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 To chyba stop klatka z nagrania, które ktoś tu kiedyś wrzucil Dokładnie masz racje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ale tak sie nie wspiąć bezwiednie. Nie wejdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Ale tak sie nie wspiąć bezwiednie. Nie wejdzie. W tym roku na wyjeździe na narty do Turcji widziałem wiele . Nie robiłem zdjęć bo raz że nie miałem na to czasu a dwa to kultura z mojej strony . Odnośnie wpiecia się odwrotnie to zdaje mi się że da radę i to bez większych problemow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 W Kluszkowcach widziałem ,,narciarza" który miał lewego buta na prawej nodze, a prawego na lewej - jeszcze się oburzył gdy mu zwróciłem uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 W Kluszkowcach widziałem ,,narciarza" który miał lewego buta na prawej nodze, a prawego na lewej - jeszcze się oburzył gdy mu zwróciłem uwagę. Cześć I za ten cudzysłów Cie lubię. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pawelb91 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 W Kluszkowcach widziałem ,,narciarza" który miał lewego buta na prawej nodze, a prawego na lewej - jeszcze się oburzył gdy mu zwróciłem uwagę. Moje początki z narciarstwem zaczynałem w butach pożyczonych od kolegi starszego brata, były 5 numerów za duże, pewnie też dałoby się je ubrać na odwrót lecz takich numerów nie robiłem. W palce upychałem wełniane skarpetki żeby but lepiej trzymał. Miał tylko jedną klamrę od tyłu a z przodu od góry pokrętło które ściskało skorupę. Do tego polsporty od mamy i tak się śmigało, postępy na początku szły powoli ale za to pewności jazdy później nie brakowało. Miło wspominam tamte czasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
pawelb91 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 W Kluszkowcach widziałem ,,narciarza" który miał lewego buta na prawej nodze, a prawego na lewej - jeszcze się oburzył gdy mu zwróciłem uwagę. Moje początki z narciarstwem zaczynałem w butach pożyczonych od kolegi starszego brata, były 5 numerów za duże, pewnie też dałoby się je ubrać na odwrót lecz takich numerów nie robiłem. W palce upychałem wełniane skarpetki żeby but lepiej trzymał. Miał tylko jedną klamrę od tyłu a z przodu od góry pokrętło które ściskało skorupę. Do tego polsporty od mamy i tak się śmigało, postępy na początku szły powoli ale za to pewności jazdy później nie brakowało. Miło wspominam tamte czasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts