mig Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach ale to proboszcz z wioski, a nie OjDyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 379 Created 8 yr Last Reply 7 yr Top Posters In This Topic 88 21 23 29 Popular Days Jan 11 34 Sep 3 26 Sep 6 14 Nov 16 12 Top Posters In This Topic Szabir 88 posts Maarcel 21 posts zeberkaa 23 posts abramus 29 posts Popular Days Jan 11 2018 34 posts Sep 3 2017 26 posts Sep 6 2017 14 posts Nov 16 2017 12 posts Janica Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Szabier, jak zbierasz na tego nowego Maybacha Coupe 6, to jeszcze bym sie nawet troche dorzucil extra, zeby moc sie przejechac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... adambus Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Chyba Ruszymy busa z pomorza... chętni na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No i na to czekaliśmy rok przerwy wam wystarczy jak nie nazbieracie busa to macie przyjechać choćby nawet Tico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Proszę, aby przy przy wpłatach podawać nick z listy uczestników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No i na to czekaliśmy rok przerwy wam wystarczy jak nie nazbieracie busa to macie przyjechać choćby nawet Tico może być matiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Cześć wszystkim z tej strony Ania, z moją przyjaciółką Agnieszką pierwszy raz będziemy uczestniczyć w najbliższej imprezie narciarskiej ogromnie się cieszymy że mogłyśmy dołączyć w ostatniej chwili... można powiedzieć "rzutem na taśmę", a wszystko dzięki poleceniu Waszej wesołej i niepowtarzalnej grupy przez jednego sympatycznego uczestnika z poprzednich lat... Dara✌ dzięki nam ten wyjazd będzie jeszcze fajnieszy Pozdrawiamy! Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Janica Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Szabier, jak zbierasz na tego nowego Maybacha Coupe 6, to jeszcze bym sie nawet troche dorzucil extra, zeby moc sie przejechac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adambus Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Chyba Ruszymy busa z pomorza... chętni na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siano Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No i na to czekaliśmy rok przerwy wam wystarczy jak nie nazbieracie busa to macie przyjechać choćby nawet Tico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Proszę, aby przy przy wpłatach podawać nick z listy uczestników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abramus Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No i na to czekaliśmy rok przerwy wam wystarczy jak nie nazbieracie busa to macie przyjechać choćby nawet Tico może być matiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Cześć wszystkim z tej strony Ania, z moją przyjaciółką Agnieszką pierwszy raz będziemy uczestniczyć w najbliższej imprezie narciarskiej ogromnie się cieszymy że mogłyśmy dołączyć w ostatniej chwili... można powiedzieć "rzutem na taśmę", a wszystko dzięki poleceniu Waszej wesołej i niepowtarzalnej grupy przez jednego sympatycznego uczestnika z poprzednich lat... Dara✌ dzięki nam ten wyjazd będzie jeszcze fajnieszy Pozdrawiamy! Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Nartoholik. Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Cześć wszystkim z tej strony Ania, z moją przyjaciółką Agnieszką pierwszy raz będziemy uczestniczyć w najbliższej imprezie narciarskiej ogromnie się cieszymy że mogłyśmy dołączyć w ostatniej chwili... można powiedzieć "rzutem na taśmę", a wszystko dzięki poleceniu Waszej wesołej i niepowtarzalnej grupy przez jednego sympatycznego uczestnika z poprzednich lat... Dara✌ dzięki nam ten wyjazd będzie jeszcze fajnieszy Pozdrawiamy! Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Szabir mi mówił "jedź z nami" Polak mądry po szkodzie gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nartoholik. Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Nartoholik. Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 gorsze że często przed szkodą i po szkodzie głupi Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
siano Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Wiesz dobrze że nikt nie sprawdza na dwa miesiące przed wyjazdem pogody na dany okres .. Ewentualnie teraz możemy tylko obserwować przyrost warstwy białego puchu na stokach tak aby do naszego przyjazdu było go jak najwięcej ....więc nie wiem po co ta uszczypliwość z Twojej strony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
abramus Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Co tam prognozy pokazują w Alpach na 2 miesiące przed wyjazdem ? Prognozowana jest świetna zabawa. Niezmiennie. nie chcę kopać leżącego ale pokazują oprócz post wyżej bardzo dużo śniegu i słońca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Szabir Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 a tym czasem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Danielsky Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 .... a tu ciągle te piniądze i piniądze :-) a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Markiel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 będzie "8" henną na nosie i coś jeszcze kombinujemy.. Może jakieś hasło, coś jak w słynnym dialogu z klasyka: "- Złote - Piaski - major Bonev - kapitan Żbik" Kto czytał i pamięta, to zrozumie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
ZanZibi Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ogłoszenia parafialne - BUSWidzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ?Adambus- 3 City - adambusSławek Oponka -3 city - adambusMałgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własnyJarzem/4-Warszawa- dojazd własnyFredowski - Berlin - fredbusAspen - Berlin - FrdobusZanzibi - Berlin - fredobusZanzibi/2 - Berlin - fredobusAdambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr-m Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a czy na ósemce beda jakies identyfikatory co to by się rozpoznać na stoku ? ... i coś jeszcze kombinujemy.. W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, zapinanych np. na ramię lub kolanko ... ze stosownym nadrukiem, wykonanym przez kolegę @triad. Szerokość 4cm., długość regulowana - chyba do 50cm, rzep po całości, te szare paski na brzegach to element odblaskowy. Janek zrobił też przykładowy projekt okolicznościowego nadruku: Ale nadruk może być inny, bardziej uniwersalny, np. większymi literami samo "SkiForum" albo "PZJU" ... Przeprowadzone zostały już pierwsze crashtesty tych opasek i wygląda to tak: Przy braku sfinansowania tematu przez sponsora (ponoć SF nie podjęło tematu), koszt takiej opaski, przy ilości ok. 100szt. wyniósłby ... 7,50pln za sztukę. Rozważane były inne pomysły: naklejki na kask (większość już ma i nie bardzo jest to widoczne), emblematy - naszywki (j.w. i koszt większy), kamizelki odblaskowe (nie każdy chce zasłaniać swojego Colmara czy Spydera, no i wyglądalibyśmy jak szkółka) pokrowce na kask (jak u żużlowców) (... a co z wentylacją glacy), i jeszcze kilka innych... ale ostatecznie padło na te opaski. Co PZJU-towicze na to? Chyba, że macie inne ciekawe pomysły. Pozdrawiam piotr-m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 W temacie oznaczenia uczestników PZJU8 na stoku proponowana jest koncepcja opasek odblaskowych w oczoje...m kolorze, (ponoć SF nie podjęło tematu), Pozdrawiam piotr-m Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Janica Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 @piotr-m, bardzo fajne, mnie sie podoba, bralbym jak szczupak przynete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Danielsky Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 a mnie się oba pomysły podobaja bylebym wiedział kto mi na trasie piwo kupił hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Ostatnie zdjęcie Maarcela na nartach Do czego pijesz ? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Szabir Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Do czego pijesz ? M. Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Maarcel Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Że fajnie po wielu latach Cię znowu widzieć pierdoło, ale narty radzę zanieść zamiast do serwisu to do najbliższego harvestera,- nie chcę mieć w apartamencie korników Będzie Pan zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next Page 6 of 16 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts