Jump to content

„ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018

Szabir
 Share

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

LOGOWANIE SIĘ DO HOTELU

Teoretycznie do hotelu przyjadą:

• WA1   ok.  15.30
  • Autobus z  Espace z rezydentką  ok. 17.00
  • WA2 ok. 18.30

Jeśli te czasy zostaną +/- zachowane a recepcja ośmieli się nas ( z WA1 ) przyjąć  przed godz. 17 to będzie wyglądać to tak:

Ja + Candy podchodzimy do recepcji  i wołamy JEDNEGO naczelnego przedstawiciela danego apartamentu,  który udostępnia swoją kartę*,  płaci nią  klimatyczne  odbiera  klucze  i oddala się w  glorii i chwale.

Wyjątkiem jest przypadek,  gdy przedstawiciele  dwóch apartamentów chcą być w miarę blisko siebie - wtedy podchodzą razem, zgłaszają  mi ten fakt a później pojedynczo ( jak  powyżej )  załatwiają formalności.

Do recepcji a szczególnie do jej  lady  podchodzą  tylko wymienieni  powyżej ! Zrobi się niepotrzebny tłok to  przerywamy aż się uspokoicie !.

Jeśli  będziecie się pchać to zamiast godziny  będziemy się  logować ze 3, aż  komuś puszczą nerwy   i tym  kimś mogę  i  być  ja, a to  już  jest drażnienie lwa :)

WA1 - jeśli czas  oczekiwania na  autobus z rezydentką  będzie krótki, to zaczekamy, 30 min nas nie zbawi a z nią  pójdzie to pewnie  zdecydowanie szybciej  i sprawniej

Autobus  WA2 będzie prawdopodobnie  logowany już  przez  rezydentkę.

O miejscu i sposobie wydawania skipassów  poinformuję jutro.

Bardzo proszę o zastosowanie się  do tego co napisałem  powyżej  i szanowanie siebie wzajemnie

Po  przybyciu do apartamentu sprawdzamy jego stan i ilość wyposażenia. Spis wyposażenia  znajduje się najczęściej po wewnętrznej stronie drzwiczek  kuchennych, ew. w szufladzie komody  lub na wew. drzwiach schowka czystościowego.  Wszelkie drobne  nieścisłości zgłaszamy za  pomocą rezydentki  na drugi dzień. Rzeczy, uszkodzenia czy  braki pilne typu: brak pościeli, ręczników,  łóżka, okna  zgłaszamy tego samego wieczoru.

Bardzo  też  proszę, aby przynajmniej dwie osoby z apartamentu  wysłały  mi  esem nr  swojego  pokoju, nazwę chaletu + nick (  nie mam wszystkich w  telefonie ) +48 509 805 862

Autobus  odjedzie 5  km dalej  do Les  Arcs 1600  na parking. Jak ktoś coś zostawi dyma  skibussem  lub jedzie na worku od śmieci :)

*Przypominam, że hotel  najczęściej  nie pobiera  kaucji za ap. z  karty  tylko spisuje jej numery. Jedyne co  pobiera zaraz to klimatyczne.

Szabir,

a rozkład miejsc w autobusach był już gdzieś? 

nie, za godzinę bo ciągle są zmiany

i jeszcze jedno - jeśli  będziemy mieć dobry czas w WA1 i kierowcy będą mieć duży zapas czasu to zatrzymamy  się w  markecie w dolinie po drodze.

po co ?

Sorry grande, jeślim jakieś fopa popełnił. Posypuję zatem głowę popiołem i biję się w piersi (choć z przywdziewaniem wora pokutnego to bym już raczej nie przesadzał :ph34r: ). Ja po prostu gościa znam jedynie jako bezlitosnego amatora promocji wyjazdowych, z zacięciem na PZJU  :huh: .

Ale zmilczę już lepiej może ....

Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\

Jacek

To właśnie nazywają "gwarancją śniegu". Pomimo tych prognozowanych opadów, żałuję, że nie jadę z wami. A szkoda, bo znam dosyć komunikatywnie angielski i pobieżnie francuski...  :)

Witam,

WA1 - kwestia zasadnicza

Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ...  ;)

Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał.

Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie:

Lublin - to wiem

Artoman, Vitapharma - Modliborzyce,

Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce

KowalczykKamil x 2 - Rzeszów

Billea, Adam40 - Tarnów

JustynaP - Kraków

Pozdrawiam

piotr-m

Witam,

WA1 - kwestia zasadnicza

Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ...  ;)

Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał.

Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie:

Lublin - to wiem

Artoman, Vitapharma - Modliborzyce,

Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce

KowalczykKamil x 2 - Rzeszów

Billea, Adam40 - Tarnów

JustynaP - Kraków

Pozdrawiam

piotr-m

Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 

El Latino Loco jest 150  m od  nas na 5  poziomie  sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po  basenie  i saunie ok, 21.30 wybierzemy się  tam  grupą  powyginać śmiało ciało  ? :)

Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to!

I bez zatyczek ;)

• 2 weeks later...

dość  tego  białego g -  na  pzju9  pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha

no ładnie ładnie  :) ale póki co to białe "g...." ma coś  w sobie ;)

dzięki wszystkim za:  ...........  oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........

Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE :)

Załączone miniatury

• IMG_20180114_143739.jpg
  • IMG_20180115_093848.jpg
  • IMG_20180115_102749.jpg
  • IMG_20180115_111610_HDR.jpg
  • IMG_20180115_112752.jpg
  • IMG_20180115_112754.jpg
  • IMG_20180115_112923.jpg
  • IMG_20180115_123920.jpg
  • IMG_20180115_130532.jpg
  • IMG_20180118_182143.jpg
  • IMG_20180119_065209.jpg