Arek1982 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gdzie w warszawskich sklepach będzie największy wybór. Może macie jakieś gotowe modele godne polecenia ?? Czy to jest dobry pomysł z kupnem kasku ze sztywnymi uszami . Podzielcie się swoimi doświadczeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gdy jest na tyle zimno że pod kask muszę założyć kominiarkę, po dłuższej jeździe czuję bolesny ucisk w uszy (mam niestety odstające ). Gdybym teraz miał kupić nowy kask właśnie z tego powodu wybrałbym z miękkimi nausznikami. hmmmmmm nawet przy -30 w POC z duzymi,sztywnymi uszami nie jest mi zimno.... wkladanie kominiarki pod kask jest (dla mnie osobiscie) bardzo dziwne........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Cześć Kask musisz sobie spasować na zawody, reszta to zabawa i kask nie większego znaczenia. Pozdrowienia. MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kas ze sztywnymi uszami będzie trochę cięższy, droższy i pewnie trochę bezpieczniejszy. Ja również nie używam kominiarki pod kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kominiarka nie chroni głowy przed zimnem, bo tu jest kask. Kominiarkę zakładam do ochrony twarzy przed zacinającym śniegiem czy mroźnym wiatrem i dla mnie nie jest to dziwne tak jak dla innych na stoku którzy robią podobnie. Ale pewnie jesteśmy mięczakami że na złość mamie, nie chcemy odmrozić sobie policzków czy nosa . tak juz mam,ze tego nie potrzebuje... ale spotykalem ludzi w kominiarkach prz -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Fredo ja sie na modzie nie znam . Kominiarki używam zawsze pod kask narciarski czy motocyklowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Często przy zacinającym mroźnym deszczu przy temperaturze w okolicach zera jest bardziej nieprzyjemnie niż przy -15 przy bezwietrznej, słonecznej pogodzie. Miałem kilka razy odmrożone policzki i uszy, wiec staram się dbać o nie zanim dojdzie do odmrożeń. To samo mi przyszło na myśl. Lepiej mieć i sobie nie odmrozić niż nie mieć i odmrozić I nie patrzę na modę...ma mi byc ciepło i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Cześć Kask musisz sobie spasować na zawody, reszta to zabawa i kask nie większego znaczenia. Pozdrowienia. MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kas ze sztywnymi uszami będzie trochę cięższy, droższy i pewnie trochę bezpieczniejszy. Ja również nie używam kominiarki pod kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kominiarka nie chroni głowy przed zimnem, bo tu jest kask. Kominiarkę zakładam do ochrony twarzy przed zacinającym śniegiem czy mroźnym wiatrem i dla mnie nie jest to dziwne tak jak dla innych na stoku którzy robią podobnie. Ale pewnie jesteśmy mięczakami że na złość mamie, nie chcemy odmrozić sobie policzków czy nosa . tak juz mam,ze tego nie potrzebuje... ale spotykalem ludzi w kominiarkach prz -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Fredo ja sie na modzie nie znam . Kominiarki używam zawsze pod kask narciarski czy motocyklowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Często przy zacinającym mroźnym deszczu przy temperaturze w okolicach zera jest bardziej nieprzyjemnie niż przy -15 przy bezwietrznej, słonecznej pogodzie. Miałem kilka razy odmrożone policzki i uszy, wiec staram się dbać o nie zanim dojdzie do odmrożeń. To samo mi przyszło na myśl. Lepiej mieć i sobie nie odmrozić niż nie mieć i odmrozić I nie patrzę na modę...ma mi byc ciepło i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wynajmowanie sezonowek stalo sie ujma na honorze a tym samym kominiarki staly sie nie modne. Fredo ja sie na modzie nie znam . Kominiarki używam zawsze pod kask narciarski czy motocyklowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Często przy zacinającym mroźnym deszczu przy temperaturze w okolicach zera jest bardziej nieprzyjemnie niż przy -15 przy bezwietrznej, słonecznej pogodzie. Miałem kilka razy odmrożone policzki i uszy, wiec staram się dbać o nie zanim dojdzie do odmrożeń. To samo mi przyszło na myśl. Lepiej mieć i sobie nie odmrozić niż nie mieć i odmrozić I nie patrzę na modę...ma mi byc ciepło i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią. http://sklepbuff.pl/ też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja?? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 też ciekawe rozwiązanie.......jeden lubi rybki drugi akwarium Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja??
fredowski Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cześć Jeżdżę na nartach ponad 40 lat a uczę ponad 20 i ani kominiarka ani kask nie były mi nigdy potrzebne w jeździe dla zabawy na trasach. Nie wygłupiajcie się chłopaki. Pozdro Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Bo dopiero od pewnego poziomu zawodow kominiarka jest niezbędna. ..... PozdrawiamM Poza tym myślę, że taka kominiarka by Was pogodziła.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jezeli jezdzisz tak jak o narciarstwie piszesz to gruba czapka z pomponem wystarcza. Cześć Niestety czapkę zwiewa zawsze. Trzeba przyklejać lub przybić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Zakup kasku ze sztywnymi uszami i gogli z polaryzacja??
bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ta,każdę chłopię chce być antyterorystą Do ochrony policzków buff wystarcza i nie wygąda się jak duże dziecko z nadopiekuńczą mamusią.Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym).A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Buff, lub każda inna chusta kominowa. Mam w domu zarówno Buffa jak i 4F, nie ma znaczących różnic użytkowych (w zastosowaniu rekreacyjnym). A co do autora tematu- co ma ci dać kask ze sztywnymi uszami? Osobiście nie wiem, czy jest sens. Pozdr M Daje większą ochronę głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Daje większą ochronę głowyOchronę przed czym?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ochronę przed czym? Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy. A ad rem, to mam od Buffa taką kominiarkę wełnianą, cienką jak prezerwatywa. Pod każdy kask wejdzie bez żadnego problemu. Polecam sprawdzić. Tylko że w sumie nie wiem po co mi ona. Bo jak założę gogle, to wystają mi nieosłonięte tylko małe kawałki policzków, co mi nie przeszkadza specjalnie. A sople na brodzie wyglądają tak hardkorowo, że nie chce mi zię zmieniać sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bocian74 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przed walnięciem w okolice ucha jak mniemam. Są tacy, którym na tym zależy.A co ma autora walnąć w okolice ucha? Na innym forum napisał, że jeździ 12-15 dni w sezonie- zakładam więc jazdę rekreacyjną po trasach.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co ma autora walnąć w okolice ucha?Instruktor,kijkiem? hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi