Gerius Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Cienko pokrajaną domową, soloną sloninkę, albo czerwone domowe chlodnego kopcenia mięsko z solonym ogorkiem z czarnym chlebem litewskim, takim, grubego mielenia, zapijając gorącą herbatką z cytryną. Mniaam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kiełbasa i frytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 W zależności od regionu są to: Zupka gulaszowa, sznycelek, grzane wino lub piwko...zawsze mam na stoku batoniki energetyczne. Pomagają wrócić do siebie po obiadowym rozleniwieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mamy taki ulubiony zestaw p.t. "KORYTO GÓRALA" a w nim Golonka, żeberka,grilowane mięcho. Czyli samo zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Węglowodany... Najchętniej naleśniki z serem, ciasto na ciepło lub ostatecznie batoniki, np. Kinder Bueno. Tłustych rzeczy prawie nie spożywam, ciężko się po nich czuję i po prostu nie lubię A cukry pozwalają mi na długotrwały wysiłek - polecam poczytanie o odżywianiu w sportach wytrzymałościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja z reguły mam czekolade i cos do picia. Ewentualnie kanapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Batoniki też są dobre - szcególnie, gdy nie chce się ściągać nart - tak w przerwie pomiędzy szusami. Oczywiście śmieci zabieramy ze sobą - nie wyrzucamy na stoku! Jedna przerwa na mały obiadek u góry, a po szusowaniu piwko + coś do zagryzienia - na dole. Często maślanka regenerująca siły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senalslider Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kupuje zawsze cos na miejscu z reguly kielbaske z rozna + maly grzaniec z sokiem. Z kanapek nie ma zbyt duzego pozytku, po godzinie zamarzaja. http://katalog.zdrow.../fast-food.html Polecam Hiltona u Józka na dolinkach w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob74 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To zależy jak długo jestem na stoku. Jeśli od rana do zamknięcia to zawsze robię przerwe na delikatny obiad- gulasz, coś z grilla albo jakieś słodkości , gorąca herbata... czasem małem piwo. Przy krótszych jazdach zadawalam się gorącą czekoladą, jem dopiero później. Kanapka lub pełny obiadek - zupa, danie główne i deser oczywiście obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Napoje energetyczne, kilka bułek(od 4 do 6) i gorąca herbata:D PS. Od poniedziałku 30.10.2006 zapowiadają ochłodzenie a nawe ŚNIEG:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin340 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Co do śniegu to i owszem ale z deszczem .....i chyba jedynie na mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Napoje energetyczne, kilka bułek(od 4 do 6) i gorąca herbata:D PS. Od poniedziałku 30.10.2006 zapowiadają ochłodzenie a nawe ŚNIEG:D Napoje energetyczne??Tego u ciebie jeszcze nie widzialem ale bułki i herbate tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Tego nie lubię pić... Jakieś to dziwne a efektu żadnego?? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Tego nie lubię pić... Jakieś to dziwne a efektu żadnego?? :confused: No to sprawdz se puls przed wypiciem i po wypiciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Na mnie to nie działa. Od wielu lat gram czynnie w Tenis i jakoś nie odczuwłem zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Zjadam pare zupek chmielowych, za to w regularnych odstepach tak juz od paru lat, chcialbym to zmienic ale brak silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Raczej nic, a jak już coś jem to jest to najczęściej jakiś baton + gorąca czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Napoje energetyczne podobno nie są zbyt zdrowe ale co jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Podobo nie... Ja się na tym nie znam. Nie pijam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja lubię sobie zjeść oscypka na ciepło na wykałaczce (a częściej dwa:) ). Byle bez przesady z ilościami, bo potem ciężko się ruszać. Do tego grzane piwko z sokiem...i dalej można śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kanapke batona słodką bułkę i herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Lubię wypić kubek gorącego żurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No to sprawdz se puls przed wypiciem i po wypiciu:D Dokładnie tym razem kamilos ma racje takie napoje dają kopa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Lubię wypić kubek gorącego żurku. Weź żurek ochyda kwaśne to i nie dobre nie można tego jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ty zawsze wybredny to za kwaśny żurek to nie dobra kaszanka! Za to najlepszy dla ciebie obiad to ryż z jabłkami:p takie coś jadłem w przedszkolu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi