Adam ..DUCH Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jak co roku - serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty Biura Turystyki Zagranicznej. Telefon kontaktowy 730-389-980 Karolina. W rozmowie proszę powołać sie na moja osobę lub SF. Szczegóły ewentualnego szkolenia - terminarza, cennika również u Karoliny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) dzięki Adam - nareszcie jakiś narciarski temat na forum i fajnej pogody życzę Edytowane 8 godzin temu przez Jan 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Cześć. Chyba Adaś musisz z rok wcześniej te ogłoszenia dawać 😆 Nie żebym był złośliwy(bo ogólnie jestem) ale czytając forum, to praktycznie każdy gdzieś wyjeżdża w Alpy no przynajmniej raz w sezonie ale chyba jakoś ciężko się wcześniej zebrać w forumową większą ekipę i ruszyć razem(chyba że o czymś nie wiem). Przejrzałem zeszłoroczny temat i się fajnie zapowiadał, ale jednak umarł. No niektórzy Panowie w sumie mają swoją paczkę i jeżdżą razem. Ale fajnie by było kiedyś spotkać się większą ekipą w alpejskich klimatach 😉 Ja wiem, że to nie jest takie proste, ale może trzeba w przyszłości spróbować ruszyć temat, cóż szkodzi obiecać ... yyy tzn spróbować 😄 Mi w tym sezonie marzec odpada, ale to wyjątkowa okoliczność. Jednak 3 Zinnen w marcu to by była piękna sprawa. A podejrzewam , że BTZ co roku będzie jeździć. Także trza wcześniej temat zapodać i uaktywnić @.Beata. 🙂. Może się nie zemrze😜 Ja wiem, że to takie pierdolenie, skoro niektórzy np planują na kilka tygodni do przodu a ja się wyrywam z dwa lata do przodu ale nie takie "wielkie" i "mające sens" dyskusje się na forum przewijają...😄 Pozdro Edytowane 5 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, AdrianW napisał: ale nie takie "wielkie" i "mające sens" dyskusje się na forum przewijają...😄 Zawsze to możesz o autach podyskutować 😀, ostatecznie każdy autem jeździ codziennie a większość na nartach tylko raz w roku. Jeżdźąc z grupami znajomych nigdy wielką organizacją się nie zajmowałem, informowałem jedynie dokąd jadę, w jakim objekcie nocuję, w jakim terminie i kto chciał ten przyjechał. Sam też kilkakrotnie dołączyłem do innego inicjatora wyjazdu. Kilka razy nawet więcej niż 50 osób się nazbierało. Nie licz na to że zawsze @Beata Tobie wyjazd zorganizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ale dobrze, że na forum się dyskutuje, nawet o biedronkach czy kiełbasie, mi to nie przeszkadza. Jeśli mi nie pasuje temat to albo nie dołączam albo "wychodzę". Janek z takim podejściem dostaniesz zaraz bęcki😉 Nie liczę, że mi zorganizuje, ja dam sobie radę. Ale chodzą słuchy na mieście, że Beata jest najlepsza w te klocki... 😎 Trzeba wziąć pod uwagę różne kwestie jak np. finanse, dzieci, termin no i przede wszystkim chęci 🙂 Ja rozumiem, że to trudny temat i nie jest realne żeby wszystkim dogodzić. Przecież większość ma rodziny - dzieci co wiąże się zarazem z ogromnym kosztem a zarazem ogranicza się pewnie do ferii. A znowu inni właśnie takich terminów wolą unikać. Trzeba przecież też dostać urlop w pracy. Takich czynników jest mnóstwo. Ale wierzę, że temat jest do ogarnięcia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Pitu Pitu Ty mnie lepiej nie uaktywniaj 😅 Był tu i jest w dalszym ciągu na FB Szabir, nie pamiętam którą już z kolei, organizuje narciarskie pielgrzymki w Alpy, są tu ludzie, którzy z nim jeżdżą. Organizacja zlotu w ZWARDONIU! jest ciężkie 🤦♀️, więc uprzejmie proszę mnie w to nie mieszać, acz o ewentualnych planach informować 😏 amen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 32 minuty temu, .Beata. napisał: Pitu Pitu Ty mnie lepiej nie uaktywniaj 😅 Był tu i jest w dalszym ciągu na FB Szabir, nie pamiętam którą już z kolei, organizuje narciarskie pielgrzymki w Alpy, są tu ludzie, którzy z nim jeżdżą. Organizacja zlotu w ZWARDONIU! jest ciężkie 🤦♀️, więc uprzejmie proszę mnie w to nie mieszać, acz o ewentualnych planach informować 😏 amen Czekamy ze znajomymi z planami wyjazdowymi na styczeń do 25 września bo wtedy ma być ogłoszona lokalizacja i co dla bas najważniejsze wielkość apartamentów 17 PZJU (na nartach 10-15 stycznia). Jeździmy busem w 8 osób wiec celujemy we Francji w 10 osobowe apartamenty z 2 wakatami . W zeszłym roku odpuściliśmy wyjazd z Szabirem z powodu małych apartamentów, wiec jest chęć spotkania starych znajomych z PZJU . Jak Szabir da fajną ofertę to pewnie zbierzemy 2 busy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Pitu Pitu Ty mnie lepiej nie uaktywniaj 😅 Był tu i jest w dalszym ciągu na FB Szabir, nie pamiętam którą już z kolei, organizuje narciarskie pielgrzymki w Alpy, są tu ludzie, którzy z nim jeżdżą. Organizacja zlotu w ZWARDONIU! jest ciężkie 🤦♀️, więc uprzejmie proszę mnie w to nie mieszać, acz o ewentualnych planach informować 😏 amen Bez żadnych PIT-ów, no chyba że Brada chcesz to się ogarnie, ale on podobno się rzadko myje więc radzę się mocno zastanowić... Beata spokojnie, to takie luźne gaTki🥸 Chodzi o to, że Ty masz siłę przebicia, posłuch na forum - tzw pierdolnięcie😁 Ja prawie nikogo osobiście nie znam. A po co Szabir i co tu z resztą organizować? Karolina zorganizuje, Adam będzie musiał jechać, my za nim, Ty z Elą za nami i dalej reakcja łańcuchowa....😆 Marka się oszuka że tam karnet z TMR 😂 Trochę ponamawiać... Ja to widzę 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi