Adam ..DUCH Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Jak co roku - serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty Biura Turystyki Zagranicznej. Telefon kontaktowy 730-389-980 Karolina. W rozmowie proszę powołać sie na moja osobę lub SF. Szczegóły ewentualnego szkolenia - terminarza, cennika również u Karoliny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) dzięki Adam - nareszcie jakiś narciarski temat na forum i fajnej pogody życzę Edytowane 4 godziny temu przez Jan 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć. Chyba Adaś musisz z rok wcześniej te ogłoszenia dawać 😆 Nie żebym był złośliwy(bo ogólnie jestem) ale czytając forum, to praktycznie każdy gdzieś wyjeżdża w Alpy no przynajmniej raz w sezonie ale chyba jakoś ciężko się wcześniej zebrać w forumową większą ekipę i ruszyć razem(chyba że o czymś nie wiem). Przejrzałem zeszłoroczny temat i się fajnie zapowiadał, ale jednak umarł. No niektórzy Panowie w sumie mają swoją paczkę i jeżdżą razem. Ale fajnie by było kiedyś spotkać się większą ekipą w alpejskich klimatach 😉 Ja wiem, że to nie jest takie proste, ale może trzeba w przyszłości spróbować ruszyć temat, cóż szkodzi obiecać ... yyy tzn spróbować 😄 Mi w tym sezonie marzec odpada, ale to wyjątkowa okoliczność. Jednak 3 Zinnen w marcu to by była piękna sprawa. A podejrzewam , że BTZ co roku będzie jeździć. Także trza wcześniej temat zapodać i uaktywnić @.Beata. 🙂. Może się nie zemrze😜 Ja wiem, że to takie pierdolenie, skoro niektórzy np planują na kilka tygodni do przodu a ja się wyrywam z dwa lata do przodu ale nie takie "wielkie" i "mające sens" dyskusje się na forum przewijają...😄 Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, AdrianW napisał: ale nie takie "wielkie" i "mające sens" dyskusje się na forum przewijają...😄 Zawsze to możesz o autach podyskutować 😀, ostatecznie każdy autem jeździ codziennie a większość na nartach tylko raz w roku. Jeżdźąc z grupami znajomych nigdy wielką organizacją się nie zajmowałem, informowałem jedynie dokąd jadę, w jakim objekcie nocuję, w jakim terminie i kto chciał ten przyjechał. Sam też kilkakrotnie dołączyłem do innego inicjatora wyjazdu. Kilka razy nawet więcej niż 50 osób się nazbierało. Nie licz na to że zawsze @Beata Tobie wyjazd zorganizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu Ale dobrze, że na forum się dyskutuje, nawet o biedronkach czy kiełbasie, mi to nie przeszkadza. Jeśli mi nie pasuje temat to albo nie dołączam albo "wychodzę". Janek z takim podejściem dostaniesz zaraz bęcki😉 Nie liczę, że mi zorganizuje, ja dam sobie radę. Ale chodzą słuchy na mieście, że Beata jest najlepsza w te klocki... 😎 Trzeba wziąć pod uwagę różne kwestie jak np. finanse, dzieci, termin no i przede wszystkim chęci 🙂 Ja rozumiem, że to trudny temat i nie jest realne żeby wszystkim dogodzić. Przecież większość ma rodziny - dzieci co wiąże się zarazem z ogromnym kosztem a zarazem ogranicza się pewnie do ferii. A znowu inni właśnie takich terminów wolą unikać. Trzeba przecież też dostać urlop w pracy. Takich czynników jest mnóstwo. Ale wierzę, że temat jest do ogarnięcia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi