Tedii Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Nie gotuje się i nie wekuje się. Można zamówić gotowe dania. Sprawdzone w lecie i na tegorocznych nartach. Jest w Mysłowicach hurtownia produkująca gotowe potrawy dla barów,restauracji,bufetów itd. Zamawia się określone dania na określony dzień.Oni to gotują po czym próżniowo pakują i głęboko zamrażają. Wszystko świeże i na pewno mniej nafaszerowane chemią niż marketowe żarcie. Za 12 dań (6 różnych x2szt.) zapłaciłem 60zł.Golonka ,pieczenie,rolady,placki po węgiersku itd. Obiad robi się błyskawicznie ,po prostu wkłada się do mikroweli a jak niema, to wrzuca się do wrzątku. Do tego n.p. puree,ryż,makaron albo chleb. Musicie poszukać w swoich miastach takich hurtowni.Na pewno są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janica Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 mądre, zwłaszcza jak się zbierze grupa np. do apartamentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przenio Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Jeszcze tylko zamrażarka do samochodu i wio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedii Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Nie trzeba,wystarczy lodówka turystyczna z wkładami. Przećwiczone i latem i zimą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro323 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Nie trzeba,wystarczy lodówka turystyczna z wkładami. Przećwiczone i latem i zimą.Niekoniecznie jeżeli do tego pakuja próżniowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedii Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 W tym roku podrożało:) 2xgolonka,2xpieczeń,2xbogracz,2xrolada,2xbigos,2xschabowy w sumie 70,00zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolo Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 możesz podrzucić namiary na tą hurtownie. Na priv żeby nie posadzono o kryptoreklamę Nie bądź taki samolub, nie widzę nic zdrożnego w reklamie z dobrym smakiem. Może jakiś luzik byłby wskazany, reklama czegoś dobrego jest be, ale jazda d..li ponoć niezadowolonych z czyichś usług już jest OK? Chyba coś nie tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kolo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Ja nie mam nic przeciwko żeby te namiary podać oficialnie to raz, dwa ja nie moderuje tu wypowiedzi więc nie wiem o co Ci sie rozchodzi. Wklejaj linka i się zobaczy. Mam pewne doświadczenia w treściach tego forum. Pytałem o nie kilka razy ale nigdy nikt nic nie odpowiedział. Jak choćby tu http://www.skiforum....2-male-pytanie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... kordiankw Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Yaadam Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
kolo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Ja nie mam nic przeciwko żeby te namiary podać oficialnie to raz, dwa ja nie moderuje tu wypowiedzi więc nie wiem o co Ci sie rozchodzi. Wklejaj linka i się zobaczy. Mam pewne doświadczenia w treściach tego forum. Pytałem o nie kilka razy ale nigdy nikt nic nie odpowiedział. Jak choćby tu http://www.skiforum....2-male-pytanie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... kordiankw Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Yaadam Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
kordiankw Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaadam Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts