gordasz Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Witam , postanowiłem moje fischerki zawiesić na scianie w pokoju , jednakże nie wiem jak się do tego zabrać ... Chcę aby wisiały tak mniej więcej w literę X . Tylko jak to zamocować? wiercić w scianie i na takie haczyki ?? Może ktoś ma narty na ścianie i podeśle jakiś pomysł ;>? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 dwuskładnikowy klej epoksydowy! Mieszasz klej z utwardzaczem, nanosisz na ślizgi nart, przykładasz do ściany i trzymasz tak z 30 minut. Potem pięknie i stabilnie trzymają się swojego miejsca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordasz Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 zapomniałem dodać ;p to miejscówka tylko na wiosne , lato i jesień w zimie chce na tych nartach jeździć.... bez tynku ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukisan Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 zapomniałem dodać ;p to miejscówka tylko na wiosne , lato i jesień w zimie chce na tych nartach jeździć.... bez tynku ;D ...może na rzepy przyklejone na miękki-łatwo usuwalny klej? Np butapren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincentY Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Nawierc cztery haczyki i po klopocie, 15min roboty a nie musisz sie potem bawic w odklejanie czy jezdzenie na tynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wit_www Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 No gordasz teraz to Twój pokój będzie przypominał pomału świątynie narciarstwa (fototapeta i narty na ścianach) Dobrze ,że nie zajmujesz się np baloniarstwem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jark Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 No gordasz teraz to Twój pokój będzie przypominał pomału świątynie narciarstwa (fototapeta i narty na ścianach)tylko jeszcze armatki brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordasz Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 zamiast nart będzie tapeta... bo narty za dużo śrub w ścianie i zrezygnowałem z tego pomysłu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts