benttech Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Bylem 2 tygodnie temu i niestety nie polecam. Krzeselko chodzi wolnej niz w Czarnej Gory a tak naprawde stok ma dlugosc 600 metrow, rzesta jest tak plaska ze ledwo da sie ruszyc. Gorny odcinek za stromy dla poczatkujacy a rzesta to za plaski dla wszytkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czy był ktoś może w tych dniach w Zlatych Horach i może zweryfikować aktualne zdjęcia z holidayinfo ? Bo coś mi się wydaje, że ktoś próbuje "podkolorowywać" po swojemu rzeczywistość w obliczu wszechobecnie panującej już wiosny ... http://www.holidayin...c=22&cat=7&raw= A jeśli byłaby to prawda, to byłby to niezły, wiosenny numer :-D Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 http://www.jeseniky.net/pocasi.php I po co takie ściemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jadę z dziećmi (niestety najmłodsze dopiero się uczy) na kilka dni do Głuchołazów,chcielibyśmy się troszkę poślizgać. Zlate Hory są najbliżej ale czy małe dziecko da sobie radę ? Nie polecam stoku w Zlatych Horach dla najmłodszych i uczących się. Początek trasy jest mocno stromy, potem spore i wąskie wypłaszczenie. Lepszym już rozwiązaniem jest mały areał w Vrbnie -> http://www.skiforum....no-pod-Pradìdem. Jakieś 15 km od Zlatych Hor. Jeśli jednakże chcecie się tylko lajtowo pozwozić i nie przeszkadzają Wam krótkie i płaskie "łąki" + talerzyki, to idealnym rozwiązaniem będzie położony zaraz obok Zlatych Hor (kierunek na Rejviz) mały, kameralny i zawsze pusty rodzinny ośrodeczek w Hornim Udoli. Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Byłem wczoraj na porannym nartowaniu, zależało mi na szybkim powrocie do Opola , dlatego wybrałem Zlaté hory, warunki w tym sezonie w Jasennikach doskonałe a więc myślałem pośmigam po sztruksie, będzie przyjemnie. Niestety stok nie był wyratrakowany, tragedii nie było dało się pojeździć ale przy obecnej konkurencji powinno się lepiej zadbać o klienta. Pewnie jeszcze nie raz tam pojadę ale raczej tylko na wieczorną jazdę na to bardziej się przygotowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Byłam w piątek na nocnych jazdach i też był super sztruksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wybieram się w sobotę z dzieciakami z Ojcowizny Opolskiej, jak się dzieje na miejscu? Dzięki za info z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wybieram się w sobotę z dzieciakami z Ojcowizny Opolskiej, jak się dzieje na miejscu? Dzięki za info z pozdrowieniami Arky lec dalej,min zlate hory i cisnij na Mala moravke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... JackW Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Skoczyłem dzisiaj do Zlatych Hor, na miejscu byłem o 10, padał deszcz ze śniegiem, który dość szybko przerodził się w intensywny opad mokrego śniegu, ludzi mało, ani razu nie stałem w jakiejkolwiek kolejce do wyciągu, na trasie też nie było tłoku. Obsługa stanęła na wysokości zadania, bo cały czas zamykała kanapy, aby nie zasypywał ich śnieg. Jeśli chodzi o warunki to śniegu nie brakowało, bardzo niewielkie przetarcia się pojawiały "punktowo", jednak świeży opad był mokry i wolny, gdy wjechało się na wypłaszczenie od razu traciło się całą prędkość, no i przemokły mi rękawice . Droga z Wrocławia przez Oławę, Grodków, Nysę (bez autostrady) 110km przebiegła bardzo sprawnie, na powrocie niestety korki w Oławie i Nysie. Przy ładnej pogodzie dobry ośrodek dla tych co mają blisko i lubią kameralne ośrodki bez kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JackW Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Skoczyłem dzisiaj do Zlatych Hor, na miejscu byłem o 10, padał deszcz ze śniegiem, który dość szybko przerodził się w intensywny opad mokrego śniegu, ludzi mało, ani razu nie stałem w jakiejkolwiek kolejce do wyciągu, na trasie też nie było tłoku. Obsługa stanęła na wysokości zadania, bo cały czas zamykała kanapy, aby nie zasypywał ich śnieg. Jeśli chodzi o warunki to śniegu nie brakowało, bardzo niewielkie przetarcia się pojawiały "punktowo", jednak świeży opad był mokry i wolny, gdy wjechało się na wypłaszczenie od razu traciło się całą prędkość, no i przemokły mi rękawice . Droga z Wrocławia przez Oławę, Grodków, Nysę (bez autostrady) 110km przebiegła bardzo sprawnie, na powrocie niestety korki w Oławie i Nysie. Przy ładnej pogodzie dobry ośrodek dla tych co mają blisko i lubią kameralne ośrodki bez kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi