PTT Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Jak w temacie jakąś dobrą używkę do katowania na cały dzień czyli zmienne warunki od twardego do mokrych odsypów. Długość nart min. 177 ale preferuję dłuższe. Na Rossi M23 już niestety się trochę morduję po południu. Te deski byłyby 4 parą (Stockli AX 183cm, Volkl SL 170 głównie w PL 2-4 godz. od rana dają radę). W Alpach trochę inaczej to wygląda i stąd taka decyzja. Oferty na priv lub pod zapytaniem, budżetu nie mam określonego ma być dobrze i tyle. Jeżdże na nartach 50lat (wychowany na ołówkach) ale jako emeryt kondycja już niestety siada. Po co się męczyć jak można mniej nogi wysilać. Proszę nie proponować nart dla początkujących tylko zaawansowany - ekspert ta grupa mnie interesuje. Wywołam do tablicy "Brunera" może akurat coś ma w piwnicy lub na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Bruner79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Poszukaj Kastli MX83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi