Adam ..DUCH Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, a_senior napisał: W styczniu tego roku nartowały i uczyły się w 3 Zinnen moje wnuki. Dokładnie dwójka wnuków, bo trzeci, najmłodszy, uczył się... chodzić. 🙂 I skutecznie nauczył się. 🙂 Mieszkali kilka km od granicy po stronie austriackiej w hotelu Weitlanbrunn, który mocno chwalą. BTW, blisko stąd do małego, ale nieźle wyglądającego ośrodka austriackiego Sillian. Chyba nie ma wspólnych karnetów z 3 Zinnen, choć to rzut beretem. I jeszcze jedno. W Innichen (San Candido) urodził się aktualny nr 1 w tenisie - Jannik Sinner. Włoch administracyjnie, Tyrolczyk z pochodzenia. Encyklopedia....Andrzej jesteś WIELKI....coż można jeszcze dodać: region autonomiczny gdzie nikogo nie boli, iż wszystko jest po "niemiecku".??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Tak zrób .. czekamy.. ...Toblach.... goszczące prestiżowy Tour de Ski w ramach Pucharu Świata No właśnie zdziwiło mnie to iż w cugu na Kronplatz całkiem sporo było "biegaczy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Byłem tam kiedyś na szkoleniu z Filipem i jego szkołą ( @filinator), wrażenia raczej pozytywne, choć nie chodziły wszystkie trasy. Bardzo czekam na te nowe wyciągi i połączenia, szczególnie z Silian (choć nie mogę znaleźć wiarygodnych informacji o terminach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Chertan napisał: Byłem tam kiedyś na szkoleniu z Filipem i jego szkołą ( @filinator), wrażenia raczej pozytywne, choć nie chodziły wszystkie trasy. Bardzo czekam na te nowe wyciągi i połączenia, szczególnie z Silian (choć nie mogę znaleźć wiarygodnych informacji o terminach) te plany to już były dobre 30 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi