Jump to content

Brubeck czy Craft

samba-77
 Share

Recommended Posts

…a jak wypada porównanie cenowe (Brubeck – Craft) ?. Użytkuję Craft PRO ZERO i jest ok. ! Niewątpliwą zaletą Crafta (która jest nie bez znaczenia) są zalecenia, jeśli chodzi o pranie (wirowanie, temperatury…etc). Czy w przypadku Brubeck jest podobnie ? R :)

Ja polecam Crafta, od tego sezonu zimowego użytkuję model Pro Warm i jestem bardzo zadowolony, dopasowanie, materiał, odprowadzanie potu super, sprawdziła sie przy - 15 stopniowych mrozach we Włoszech :eek:, co do Brubecka nie miałem więc nie mogę się wypowiadać. :D

Używam bielizny Brubeck i na razie sprawdza się (damska wersja). nie narzekam - jest ciepła, wystarczy na nią kurtka, nie trzeba polaru, szczególnie jak temperatura nie jest strasznie niska. Generalnie jest to dobra bielizna, porządnie zrobiona, odprowadzanie wilgoci oki Mąż ma bieliznę Crafta - bardzo dobra. Ps. 2 jest cały wątek o bieliźnie - i było tam tez o Brubecku np. http://www.skiforum.....light=bielizna http://www.skiforum.....light=bielizna

Też niedawno stałem przed wyborem bielizny jednej tych firm. Wybór padł na brubecka (wersja thermo) - przeważyła atrakcyjniejsza cena. Zakup uważam za bardzo udany, własiciowści bielizny takie jak w opisie. Przy temperaturach 0 do -10 daje duże poczucie komfortu. Dodatkowo bielizna ma atrakcyjny wygląd. Osobiście polecam

U mnie tez przeważyła atrakcyjniejsza cena oraz wyglad:) 30pln droga nie chodzi;) Czekam na paczke.