grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jan napisał: Elegancka jazda, świetnie nakręcona i szacun za kondycję ps @grimson tak to ma wyglądać na filmiku Wrzuciłem film z jazdy plugiem na R30 i chcesz wincyj? To możne jazda na dwóch plugach, skoro jeden to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, grimson napisał: Wrzuciłem film z jazdy plugiem na R30 i chcesz wincyj? To możne jazda na dwóch plugach, skoro jeden to za mało. Sezon zakończyłeś to już i tak nic nie nakręcisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, tomkly napisał: A teraz film z Kaunertalu. Dziadersi górą... 😄 Film_Kaunertal.mp4 Cześć Dawno nie widziałem takiego rozgarniania w pozycji nożycowej. Czy Ty tam miałeś coś z nartami, bo troszkę tak to wygląda jakby nie skręcały? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 2 godziny temu, Jan napisał: Sezon zakończyłeś to już i tak nic nie nakręcisz Pacz Pan: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu 10 minut temu, grimson napisał: Pacz Pan: no pięknie- cieszę się że zmotywowałem Cię do wyjazdu na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 14 minut temu, Jan napisał: no pięknie- cieszę się że zmotywowałem Cię do wyjazdu na narty Motywacja sama się pojawiła , jak wczoraj rozkminialem, kto jeszcze ma nocne jazdy w tygodniu, w miarę blisko od mojej pracy (do 250km w jedną stronę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi