star Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, johnwick napisał: Skoro Ci się podobają i jesteś w stanie tyle dać za narty to nic tylko brać. Dla mnie ta cena jest absurdalna i wolałbym kupić 4 pary "zwykłych". Po co ci cztery pary nart? Rodzina ci się powiększa czy na handelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To pewnie nie ten od Ciebie, ale mimo wszystko fajny ten pierwszy wynik wyszukiwania 😄 Akurat tego szukają za jazdę na bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, lubeckim napisał: To pewnie nie ten od Ciebie, ale mimo wszystko fajny ten pierwszy wynik wyszukiwania 😄 Akurat tego szukają za jazdę na bani. Tak, to ten kutas. Napędził mi dużo nerwów, jak młody byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, star napisał: Po co ci cztery pary nart? Rodzina ci się powiększa czy na handelek? A po co Ci jedna para? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, johnwick napisał: A po co Ci jedna para? To jakiś rebus jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, star napisał: To jakiś rebus jest? Widać, widocznie dla Ciebie tak, skoro nie rozumiesz prostej odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, johnwick napisał: Widać, widocznie dla Ciebie tak, skoro nie rozumiesz prostej odpowiedzi. Ja bym powiedział, że to było pytanie, nie odpowiedź, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zrozum to sobie jak chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, johnwick napisał: Zrozum to sobie jak chcesz. Chyba nie chcę, podobnie jak nie chcę 4 par nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, star napisał: Chyba nie chcę, podobnie jak nie chcę 4 par nart. Noi super, to jeździj sobie na jednej skoro masz frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, johnwick napisał: Noi super, to jeździj sobie na jednej skoro masz frajdę. Mam osiem. Ale żeby od razu super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, star napisał: Mam osiem. Ale żeby od razu super? Nie chce mi się Tobą dalej gadać, bo nudny jesteś. Z mojej strony koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papa_zuk Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 hours ago, johnwick said: Aiconsport, ten chuj Tomasz Woyton, oszukał mnie na grubą kwotę. Zgadza się. Ten sam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, star napisał: Chyba nie chcę, podobnie jak nie chcę 4 par nart. Przecież to ty cały czas się chwalisz kolekcją złomu więc bez obłudy koleś. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Mitek napisał: Przecież to ty cały czas się chwalisz kolekcją złomu więc bez obłudy koleś. Kolesi to masz na swojej knajackiej dzielni. Nie pamiętam żebym gdzieś się chwalił jakąkolwiek kolekcją. Przecież ja nic nie kolekcjonuję. Na nartach raczej jeżdżę. Złom zbierałeś ongiś ty więc bez projekcji proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, johnwick napisał: Nie chce mi się Tobą dalej gadać, bo nudny jesteś. Z mojej strony koniec. Wreszcie. Nie żebyś ty był znowu jakimś fascynującym interlokutorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, star napisał: Wreszcie. Nie żebyś ty był znowu jakimś fascynującym interlokutorem. A Ty interesującym wentylatorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu (edytowane) 7 minut temu, johnwick napisał: A Ty interesującym wentylatorem... Niezbyt finezyjny żart. Stać cię na lepszy. Edytowane 53 minuty temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu (edytowane) 6 minut temu, star napisał: Niezbyt finezyjny żart. Stać cię na lepszy. A i owszem, ale nie będę wysilał się dla śmieci którzy "Cię" piszą z małej. A niby taki erudyta z Ciebie... Edytowane 46 minut temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu (edytowane) 4 minuty temu, johnwick napisał: A i owszem, ale nie będę wysilał się dla śmieci którzy "Cię" piszą z małej. A niby taki erudyta z Ciebie... To forum nie wersal. Ale szambo i tak wybija. Wielka litera kultury jak widać nie czyni. Edytowane 42 minuty temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu (edytowane) 43 minuty temu, star napisał: Kolesi to masz na swojej knajackiej dzielni. Nie pamiętam żebym gdzieś się chwalił jakąkolwiek kolekcją. Przecież ja nic nie kolekcjonuję. Na nartach raczej jeżdżę. Złom zbierałeś ongiś ty więc bez projekcji proszę. Sieć zniesie każde kłamstwo - to również koleś. Kolekcja złomu spod znaku Rossignol w szacie Radical to moje zdjęcia? Znajdź chociaż jedno zdjęcie a jakimś gównem, które wstawiłem i zaprezentuj je oszuście. Kolegi się czepiasz a sam wielością nart się nie raz chwalisz. Żałosne. Po co się w ogóle odzywasz w temacie jak masz go spieprzyć? Jak zwykle. Edytowane 23 minuty temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu 12 minut temu, star napisał: To forum nie wersal. Ale szambo i tak wybija. Wielka litera kultury jak widać nie czyni. Nie błaźnij się Chłopie. Ja mimo tego, że jestem chamem to potrafię być człowiekiem. Ty niby intelektualista, ale dalej cham. Cytuj sobie dalej te Twojej książki dla połechtania własnego ego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 3 minuty temu, johnwick napisał: Nie błaźnij się Chłopie. Ja mimo tego, że jestem chamem to potrafię być człowiekiem. Ty niby intelektualista, ale dalej cham. Cytuj sobie dalej te Twojej książki dla połechtania własnego ego. O czym Ty piszesz, jakie książki? Skąd je wyciągnąłeś? Samokrytyka godna pochwały. Choć Kordian z Ciebie mierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, star napisał: O czym Ty piszesz, jakie książki? Skąd je wyciągnąłeś? Samokrytyka godna pochwały. Choć Kordian z Ciebie mierny. Przynajmniej nauczyłeś się pisać z wielkich liter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu (edytowane) 18 minut temu, Mitek napisał: Sieć zniesie każde kłamstwo - to również koleś. Kolekcja złomu spod znaku Rossignol w szacie Radical to moje zdjęcia? Znajdź chociaż jedno zdjęcie a jakimś gównem, które wstawiłem i zaprezentuje oszuście. Kolegi się czepiasz a sam wielością nart się nie raz chwalisz. Żałosne. Po co się w ogóle odzywasz w temacie jak masz go spieprzyć? Jak zwykle. Zdaje się, że temat zaorałeś ty z Johnym. Ja jedynie na uszczypliwą uwagę Johnego odpowiedziałem ironią. Czepiałem się przelicznika na 4 pary "zwykłych" nart. Po co to komu? Dalej już grały wasze kompleksy. W twoich gównach nie zamierzam się taplać. Lubisz to nie będę ci przeszkadzał. Edytowane 18 minut temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi