Skocz do zawartości

Carpani Ski

PaVic

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Mitek napisał:

Przecież to ty cały czas się chwalisz kolekcją złomu więc bez obłudy koleś.

Kolesi to masz na swojej knajackiej dzielni. Nie pamiętam żebym gdzieś się chwalił jakąkolwiek kolekcją. Przecież ja nic nie kolekcjonuję. Na nartach raczej jeżdżę. Złom zbierałeś ongiś ty więc bez projekcji proszę.

4 minuty temu, johnwick napisał:

A i owszem, ale nie będę wysilał się dla śmieci którzy "Cię" piszą z małej.

A niby taki erudyta z Ciebie...

To forum nie wersal. Ale szambo i tak wybija. Wielka litera kultury jak widać nie czyni.

Edytowane przez star

43 minuty temu, star napisał:

Kolesi to masz na swojej knajackiej dzielni. Nie pamiętam żebym gdzieś się chwalił jakąkolwiek kolekcją. Przecież ja nic nie kolekcjonuję. Na nartach raczej jeżdżę. Złom zbierałeś ongiś ty więc bez projekcji proszę.

Sieć zniesie każde kłamstwo - to również koleś.

Kolekcja złomu spod znaku Rossignol w szacie Radical to moje zdjęcia?

Znajdź chociaż jedno zdjęcie a jakimś gównem, które wstawiłem i zaprezentuj je oszuście.

Kolegi się czepiasz a sam wielością nart się nie raz chwalisz. Żałosne.

Po co się w ogóle odzywasz w temacie jak masz go spieprzyć? Jak zwykle.

Edytowane przez Mitek

12 minut temu, star napisał:

To forum nie wersal. Ale szambo i tak wybija. Wielka litera kultury jak widać nie czyni.

Nie błaźnij się Chłopie. Ja mimo tego, że jestem chamem to potrafię być człowiekiem. Ty niby intelektualista, ale dalej cham. Cytuj sobie dalej te Twojej książki dla połechtania własnego ego.

• Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, johnwick napisał:

Nie błaźnij się Chłopie. Ja mimo tego, że jestem chamem to potrafię być człowiekiem. Ty niby intelektualista, ale dalej cham. Cytuj sobie dalej te Twojej książki dla połechtania własnego ego.

O czym Ty piszesz, jakie książki? Skąd je wyciągnąłeś? Samokrytyka godna pochwały. Choć Kordian z Ciebie mierny.