Jan Napisano Czwartek o 12:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:37 Kolejny ośrodek należący do sezonówwki Magic Pass podobno ładne widoki ale dzisiaj niewiele widać 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 13:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:51 Na mapce widać że przepięknie .Jutro jak będzie lampa będziesz miał jak w raju 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 13:59 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 13:59 6 minut temu, filok napisał: Na mapce widać że przepięknie .Jutro jak będzie lampa będziesz miał jak w raju 😛 przeciera się 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 15:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:06 Godzinę temu, Jan napisał: przeciera się Mówiłem 😄 korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 15:13 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 15:13 5 minut temu, filok napisał: Mówiłem 😄 korzystaj trochę jak w Szczyrku 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 16:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:15 Godzinę temu, Jan napisał: trochę jak w Szczyrku Ja Cię bardzo proszę 😄 gdzie Ty tam Szczyrk widzisz 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 17:26 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 17:26 Godzinę temu, filok napisał: Ja Cię bardzo proszę 😄 gdzie Ty tam Szczyrk widzisz 😄 no niebieskie bublinki też mają a do ostatniego zjazdu nawet słońce się pojawiło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Czwartek o 17:29 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:29 2 minuty temu, Jan napisał: no niebieskie bublinki też mają a do ostatniego zjazdu nawet słońce się pojawiło Ja piernicze Janek 🙂 leżę bo mnie rozłożyło po przyjeździe z Obertauren a Ty mi tu takie widoczki serwujesz heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 13:49 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 13:49 20 godzin temu, filok napisał: Ja piernicze Janek 🙂 leżę bo mnie rozłożyło po przyjeździe z Obertauren a Ty mi tu takie widoczki serwujesz heh 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Piątek o 15:24 Udostępnij Napisano Piątek o 15:24 1 godzinę temu, Jan napisał: Ależ mnie torturujesz 😄 sadysta jeden hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:59 W dniu 13.02.2026 o 16:24, filok napisał: Ależ mnie torturujesz 😄 sadysta jeden hehehe puch czeka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 27 minut temu, Jan napisał: puch czeka Mniam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu 10 minut temu, zając napisał: Mniam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 58 minut temu, Jan napisał: puch czeka Heh jednak jesteś sadysta 😄 hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, filok napisał: hehehe jestem pewien że już montujesz ekipę na kolejny wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 34 minuty temu, Jan napisał: jestem pewien że już montujesz ekipę na kolejny wyjazd Normalnie telepata 😄 jako że już mnie choróbsko odpuszcza to już szłapy mnie zaczynają swędzieć 😄 i Tatrzańska Łomnica lub Strske Pleso jakoś mi się uwidziało 😛 wysoko a i może wreszcie by szło coś szerszego odkurzyć 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć Na żadnym zdjęciu puchu nie widziałem. Puch to rzadkość - osobiście nigdy nie miałem okazji jeździć w puchu. Dwa razy w życiu w Szczyrku jeździliśmy po naprawdę świeżym opadzie ale nie był to już puch. Spadł pewnie już w innych warunkach, podniosła się lekko temperatura itd. Raczej już nie będę w puchu jeździł bo mam sporo innych fajnych zajęć i mało jeżdżę ale Wam serdecznie puchu życzę chociaż raz. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Na żadnym zdjęciu puchu nie widziałem. Puch to rzadkość - osobiście nigdy nie miałem okazji jeździć w puchu. Dwa razy w życiu w Szczyrku jeździliśmy po naprawdę świeżym opadzie ale nie był to już puch. Spadł pewnie już w innych warunkach, podniosła się lekko temperatura itd. Raczej już nie będę w puchu jeździł bo mam sporo innych fajnych zajęć i mało jeżdżę ale Wam serdecznie puchu życzę chociaż raz. Pozdro Masz rację teraz puch to marzenie 🙂 ale czasami warto sobie pomarzyć 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 minut temu Autor Udostępnij Napisano 21 minut temu 1 godzinę temu, filok napisał: Masz rację teraz puch to marzenie 🙂 ale czasami warto sobie pomarzyć 😄 dla mnie puch jest wtedy gdy w niego wjeżdżam to nie hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi