johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: A co rozumiesz przez dynamiczną jazdę? Proszę o szczegółowy opis tego jak taka jazda ma wyglądać. Myślę, że kolega myśli o Marcusu Castonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, johnwick napisał: 7h, to po co przerwa. Wybierz jakiś dzień w weekend z najgorszymi warunkami jakie możesz sobie wyobrazić. Niechętnie zapnę te swoje GS, ale jak trzeba to trzeba... Marzec- do połowy marca. Jestem z NS, zapraszam... proszę to sfilmować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: proszę to sfilmować Jak będziesz chętny to chodź i filmuj Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Mitek napisał: A co rozumiesz przez dynamiczną jazdę? Proszę o szczegółowy opis tego jak taka jazda ma wyglądać. Zdanie cytowane świadczy w każdym razie o tym, że nie wiesz jak na GS jechać w cięższych śniegach i nigdy w takich warunkach nie jeździłeś ale brnij dalej. średnia prędkość zjazdu powyżej 18 km/godz. na dzień dobry odpadasz z zawodów ze swoim śmigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, johnwick napisał: Jak będziesz chętny to chodź i filmuj Janek. Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, johnwick napisał: Namiary jakbyś się zdecydował podam na PW na końcu lutego. NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: średnia prędkość zjazdu powyżej 18 km/godz. na dzień dobry odpadasz z zawodów ze swoim śmigiem. Oj Mitek, Mitek, doigraleś się. W takim razie Vivian Bruchez też jest cipeuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Jan napisał: Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam To tym lepiej, zawsze coś uchwycisz. Edytowane 12 godzin temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. To wrzuć to co pokaże Twoja aplikacja w Madonnie na trasie nr 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Palenica na 4 max 5 skrętów weryfikuje takich cipeuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, johnwick napisał: Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny. a więc wracamy do punkty wyjścia: więc jak, wchodzisz w ten zakład? jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. jak wykręcisz, to ja wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz. Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś: "Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. " Edytowane 12 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz. Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś: "Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. " odpowiedź masz wyżej. ale co tam, powtórzę: min 18km/godz średnia prędkość ZJAZDU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, grimson napisał: a więc wracamy do punkty wyjścia: więc jak, wchodzisz w ten zakład? jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. jak wykręcisz, to ja wysyłam. Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle. Propozycje Ci wysłałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Johnwick, popełniamy błąd rozmowy z nikim, który w tym momencie należy zakończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Mitek napisał: Johnwick, popełniamy błąd rozmowy z nikim, który w tym momencie należy zakończyć. Aż tak ostry nie jestem. Po prostu oczekuję weryfikacji, na stoku. A nie przez jakieś jego zjebane apki. Edytowane 11 godzin temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, johnwick napisał: Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle. Propozycje Ci wysłałem. Dynamika jazdy daje finalnie prędkość. Sam widzisz, że nie jest możliwe zrealizowanie mojej propozycji, więc oddajesz pole. Na zachętę (nie jest to promowanie alko): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: Dynamika jazdy daje finalnie prędkość. Sam widzisz, że nie jest możliwe zrealizowanie mojej propozycji, więc oddajesz pole. Na zachętę (nie jest to promowanie alko): Ale że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) Chcesz się że mną mierzyć na prędkość? Xd. to to tylko Palenica, zapraszam znowu. Poczàtek marca do polowy. Edytowane 11 godzin temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, johnwick napisał: Aż tak ostry nie jestem. Po prostu oczekuję weryfikacji, na stoku. A nie przez jakieś jego zjebane apki. Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Nawet jeśli się mu wypije, nie wnikam, to ma 100% prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, grimson napisał: Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Hm. Wielokrotnie sugerowałem na różne sposoby, że warto pisać o rzeczach na których się znamy. ty na narciarstwie się nie znasz. Próbujesz zaistnieć pisząc relacje z pierwszych dni czy kopiując prognozy pogody i to jedyne co możesz pisać. Podobnie możesz zamieścić relację z wyjazdu ze zdjęciami itd. I koniec. Natomiast każdy twój post zahaczający o jazdę, technikę jazdy, filmiki kręcone telefonem z ręki itd. to obraz żałosny. To jest klasyczne dawanie dupy w każdym poście. wielokrotnie sugerowałem abyś zaczął być szczery a nie udawał kogoś kim nie jesteś a tak pozostaje wieczne dawanie dupy, wieczny obciach. Pasuje ci etykietka cwela - powinna trafić? Widzę że jest OK. Więc ciągnij tak dalej i proponuj innym 18km/h średniej w w apce. Pa pa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 7 godzin temu, Mitek napisał: Hm. Wielokrotnie sugerowałem na różne sposoby, że warto pisać o rzeczach na których się znamy. ty na narciarstwie się nie znasz. Próbujesz zaistnieć pisząc relacje z pierwszych dni czy kopiując prognozy pogody i to jedyne co możesz pisać. Podobnie możesz zamieścić relację z wyjazdu ze zdjęciami itd. I koniec. Natomiast każdy twój post zahaczający o jazdę, technikę jazdy, filmiki kręcone telefonem z ręki itd. to obraz żałosny. To jest klasyczne dawanie dupy w każdym poście. wielokrotnie sugerowałem abyś zaczął być szczery a nie udawał kogoś kim nie jesteś a tak pozostaje wieczne dawanie dupy, wieczny obciach. Pasuje ci etykietka cwela - powinna trafić? Widzę że jest OK. Więc ciągnij tak dalej i proponuj innym 18km/h średniej w w apce. Pa pa znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty. po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum. slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki. zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów. Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem. bez odbioru. Edytowane 4 godziny temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty. po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum. slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki. zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów. Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem. bez odbioru. zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi