Skocz do zawartości

Narty dla dużego początkującego

armata

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, johnwick napisał:

7h, to po co przerwa. Wybierz jakiś dzień w weekend z najgorszymi warunkami jakie możesz sobie wyobrazić. Niechętnie zapnę te swoje GS, ale jak trzeba to trzeba... Marzec- do połowy marca. Jestem z NS, zapraszam...

proszę to sfilmować 

• Like 1

7 minut temu, Mitek napisał:

A co rozumiesz przez dynamiczną jazdę?

Proszę o szczegółowy opis tego jak taka jazda ma wyglądać.

Zdanie cytowane świadczy w każdym razie o tym, że nie wiesz jak na GS jechać w cięższych śniegach i nigdy w takich warunkach nie jeździłeś ale brnij dalej.

średnia prędkość zjazdu powyżej 18 km/godz.

na dzień dobry odpadasz z zawodów ze swoim śmigiem.

8 minut temu, johnwick napisał:

Namiary jakbyś się zdecydował podam na PW na końcu lutego.

NS to za daleko dla mnie.

wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę.

2 minuty temu, grimson napisał:

wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę.

Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu  do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny.

4 minuty temu, grimson napisał:

To wrzuć to co pokaże Twoja aplikacja w Madonnie na trasie nr 70

10 minut temu, grimson napisał:

Palenica na 4 max 5 skrętów weryfikuje takich cipeuszy.

6 minut temu, johnwick napisał:

Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu  do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny.

a więc wracamy do punkty wyjścia:

image.thumb.png.9e854876fc6f5c9547b22b0f65d70a9e.png

więc jak, wchodzisz w ten zakład?

jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. 

jak wykręcisz, to ja wysyłam.

17 minut temu, grimson napisał:

Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz.

Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś:

"Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. "

Edytowane przez Mitek

4 minuty temu, Mitek napisał:

Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz.

Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś:

"Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. "

odpowiedź masz wyżej. ale co tam, powtórzę: min 18km/godz średnia prędkość ZJAZDU.

2 minuty temu, grimson napisał:

a więc wracamy do punkty wyjścia:

image.thumb.png.9e854876fc6f5c9547b22b0f65d70a9e.png

więc jak, wchodzisz w ten zakład?

jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. 

jak wykręcisz, to ja wysyłam.

Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle.

Propozycje Ci wysłałem. 

• Like 1

10 minut temu, Mitek napisał:

Johnwick, popełniamy błąd rozmowy z nikim, który w tym momencie należy zakończyć.

Aż tak ostry nie jestem. Po prostu oczekuję weryfikacji, na stoku. A nie przez jakieś jego zjebane apki.

Edytowane przez johnwick
  • Like 1

10 minut temu, johnwick napisał:

Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle.

Propozycje Ci wysłałem. 

Dynamika jazdy daje finalnie prędkość. 

Sam widzisz, że nie jest możliwe zrealizowanie mojej propozycji, więc oddajesz pole.

Na zachętę (nie jest to promowanie alko):

image.thumb.jpeg.a8c66b2d023746141d2ece93df7c92c7.jpeg

• Haha 1

21 minut temu, grimson napisał:

Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować.

Hm. Wielokrotnie sugerowałem na różne sposoby, że warto pisać o rzeczach na których się znamy. ty na narciarstwie się nie znasz. Próbujesz zaistnieć pisząc relacje z pierwszych dni czy kopiując prognozy pogody i to jedyne co możesz pisać. Podobnie możesz zamieścić relację z wyjazdu ze zdjęciami itd. I koniec. Natomiast każdy twój post zahaczający o jazdę, technikę jazdy, filmiki kręcone telefonem z ręki itd. to obraz żałosny. To jest klasyczne dawanie dupy w każdym poście. wielokrotnie sugerowałem abyś zaczął być szczery a nie udawał kogoś kim nie jesteś a tak pozostaje wieczne dawanie dupy, wieczny obciach.

Pasuje ci etykietka cwela - powinna trafić?

Widzę że jest OK. Więc ciągnij tak dalej i proponuj innym 18km/h średniej w w apce.

Pa pa

• Sad 1

7 godzin temu, Mitek napisał:

Hm. Wielokrotnie sugerowałem na różne sposoby, że warto pisać o rzeczach na których się znamy. ty na narciarstwie się nie znasz. Próbujesz zaistnieć pisząc relacje z pierwszych dni czy kopiując prognozy pogody i to jedyne co możesz pisać. Podobnie możesz zamieścić relację z wyjazdu ze zdjęciami itd. I koniec. Natomiast każdy twój post zahaczający o jazdę, technikę jazdy, filmiki kręcone telefonem z ręki itd. to obraz żałosny. To jest klasyczne dawanie dupy w każdym poście. wielokrotnie sugerowałem abyś zaczął być szczery a nie udawał kogoś kim nie jesteś a tak pozostaje wieczne dawanie dupy, wieczny obciach.

Pasuje ci etykietka cwela - powinna trafić?

Widzę że jest OK. Więc ciągnij tak dalej i proponuj innym 18km/h średniej w w apce.

Pa pa

znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty.

po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum.

slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki.

zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów.

Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem.

bez odbioru.

Edytowane przez grimson

1 godzinę temu, grimson napisał:

znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty.

po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum.

slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki.

zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów.

Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem.

bez odbioru.

zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości