johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: A co rozumiesz przez dynamiczną jazdę? Proszę o szczegółowy opis tego jak taka jazda ma wyglądać. Myślę, że kolega myśli o Marcusu Castonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, johnwick napisał: 7h, to po co przerwa. Wybierz jakiś dzień w weekend z najgorszymi warunkami jakie możesz sobie wyobrazić. Niechętnie zapnę te swoje GS, ale jak trzeba to trzeba... Marzec- do połowy marca. Jestem z NS, zapraszam... proszę to sfilmować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: proszę to sfilmować Jak będziesz chętny to chodź i filmuj Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Mitek napisał: A co rozumiesz przez dynamiczną jazdę? Proszę o szczegółowy opis tego jak taka jazda ma wyglądać. Zdanie cytowane świadczy w każdym razie o tym, że nie wiesz jak na GS jechać w cięższych śniegach i nigdy w takich warunkach nie jeździłeś ale brnij dalej. średnia prędkość zjazdu powyżej 18 km/godz. na dzień dobry odpadasz z zawodów ze swoim śmigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, johnwick napisał: Jak będziesz chętny to chodź i filmuj Janek. Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, johnwick napisał: Namiary jakbyś się zdecydował podam na PW na końcu lutego. NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, grimson napisał: średnia prędkość zjazdu powyżej 18 km/godz. na dzień dobry odpadasz z zawodów ze swoim śmigiem. Oj Mitek, Mitek, doigraleś się. W takim razie Vivian Bruchez też jest cipeuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Jan napisał: Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam To tym lepiej, zawsze coś uchwycisz. Edytowane 2 godziny temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. To wrzuć to co pokaże Twoja aplikacja w Madonnie na trasie nr 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Palenica na 4 max 5 skrętów weryfikuje takich cipeuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, johnwick napisał: Jaja sobie robisz chłopie? W dupie mam tę aplikacje, radar z policji daje co najwyżej radę. Chodź na Palenicę w marcu do 15. 03 max, skoro taki jesteś butny. a więc wracamy do punkty wyjścia: więc jak, wchodzisz w ten zakład? jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. jak wykręcisz, to ja wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, grimson napisał: NS to za daleko dla mnie. wystarczą mi dane z aplikacji, jak zaliczyć średnią prędkość zjazdu, jak podałem jak wyżej Mitkowi, plus udowodnisz kartoflisko i muldy na pół chłopa wysoko, to Paczkomatem wysyłam łychę. Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz. Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś: "Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. " Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Nikt od Ciebie niczego nie wymaga bo i tak nigdzie się nie stawisz. Napisz tylko co to zdanie znaczy szczegółowo o technice narciarskiej, którą zaproponowałeś: "Stawiam flachę, że nie wytrzymasz na GS z 65mm pod butem całego dnia na kartoflisku. Mówię o dynamicznej jeździe, a nie emeryckim zsuwaniu się. " odpowiedź masz wyżej. ale co tam, powtórzę: min 18km/godz średnia prędkość ZJAZDU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, grimson napisał: a więc wracamy do punkty wyjścia: więc jak, wchodzisz w ten zakład? jak nie wykręcisz powyżej 18km/godz średniej prędkości zjazdu, na GS z 65mm pod butem, w ciągu 7 godzin jazdy non stop, to wysyłasz mi whisky. jak wykręcisz, to ja wysyłam. Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle. Propozycje Ci wysłałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Johnwick, popełniamy błąd rozmowy z nikim, który w tym momencie należy zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Mitek napisał: Johnwick, popełniamy błąd rozmowy z nikim, który w tym momencie należy zakończyć. Aż tak ostry nie jestem. Po prostu oczekuję weryfikacji, na stoku. A nie przez jakieś jego zjebane apki. Edytowane 1 godzinę temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, johnwick napisał: Widzę, że oceniasz swoje umiejętności na podstawie km/h xd. Już dwa razy pisałem, że nie korzystam z gówno aplikacji, trzeci raz się nie powtórzę. Chcesz to wbij do mnie i mnie nagrywaj, przez 7h, reszta oceni. Albo wbij ze mną na porzadny stok i tyle. Propozycje Ci wysłałem. Dynamika jazdy daje finalnie prędkość. Sam widzisz, że nie jest możliwe zrealizowanie mojej propozycji, więc oddajesz pole. Na zachętę (nie jest to promowanie alko): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, grimson napisał: Dynamika jazdy daje finalnie prędkość. Sam widzisz, że nie jest możliwe zrealizowanie mojej propozycji, więc oddajesz pole. Na zachętę (nie jest to promowanie alko): Ale że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Chcesz się że mną mierzyć na prędkość? Xd. to to tylko Palenica, zapraszam znowu. Poczàtek marca do polowy. Edytowane 1 godzinę temu przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, johnwick napisał: Aż tak ostry nie jestem. Po prostu oczekuję weryfikacji, na stoku. A nie przez jakieś jego zjebane apki. Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, grimson napisał: Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Nawet jeśli się mu wypije, nie wnikam, to ma 100% prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, grimson napisał: Jak się Mitkowi wieczorem wypije, lub skończą się argumenty, lub jedno i drugie na raz, to zaczyna faulować. Hm. Wielokrotnie sugerowałem na różne sposoby, że warto pisać o rzeczach na których się znamy. ty na narciarstwie się nie znasz. Próbujesz zaistnieć pisząc relacje z pierwszych dni czy kopiując prognozy pogody i to jedyne co możesz pisać. Podobnie możesz zamieścić relację z wyjazdu ze zdjęciami itd. I koniec. Natomiast każdy twój post zahaczający o jazdę, technikę jazdy, filmiki kręcone telefonem z ręki itd. to obraz żałosny. To jest klasyczne dawanie dupy w każdym poście. wielokrotnie sugerowałem abyś zaczął być szczery a nie udawał kogoś kim nie jesteś a tak pozostaje wieczne dawanie dupy, wieczny obciach. Pasuje ci etykietka cwela - powinna trafić? Widzę że jest OK. Więc ciągnij tak dalej i proponuj innym 18km/h średniej w w apce. Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi