yoss Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jeszcze żyję. 😉 Nigdzie się nie ukrywałem. Na nartach jeździłem. 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, yoss napisał: Jeszcze żyję. 😉 I tak trzymać. Do tego w zdrowiu. 🙂 Pamietam, że umawiałem ie z Tobą lata świetlne temu na oględziny nart. Chyba właśnie Dynastar SL, które właśnie kupiłeś. I tak historia zatacza koło bo ja znów wracam do tych nart. Rozważam jeszcze sklepowe Atomic S9. Byłaby kontynuacja jej dotychczasowych Atomic SL9. Dobrze o tych nartach piszą, pokazuja i mówią. Jej synek, a mój wnuczek 🙂, właśnie na tych nartach wygrał swoje zawody w 3 Szczytach, gdzie właśnie jeżdżą a ściśle jeździli. Anyway, zrobi jak uważa. Ja jej tylko rzucę garść sugestii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi