Adam ..DUCH Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Jak co roku o tej porze Was wszystkich zapraszam do wiosennego wyjazdu narciarskiego. W tym roku w terminie 14-21.03.2026 jedziemy do Drei Zinnen w Dolomitach. Ja osobiście jadę jako instruktor - nie rozliczam się personalnie - rachunki idą przez biuro BTZ. Szczegóły wyjazdu, cennik w tym także cennik szkoleń dostępny pod nr. 730-389-980 Karolina Jarczak BTZ. Wiem wiem....komercja. Mała prośba jeżeli będziecie dzwonić to na spokojnie możecie się powołać na Ski Forum Adam..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia My na chwilę obecną 50% jedziemy a 50%nie. Chęci są bo i region prawie ten co mieliśmy w planach. Jeśli ktoś z forum by się wybierał to szanse oczywiście się zwiększą 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 12.01.2026 o 19:14, AdrianW napisał: My na chwilę obecną 50% jedziemy a 50%nie. Chęci są bo i region prawie ten co mieliśmy w planach. Jeśli ktoś z forum by się wybierał to szanse oczywiście się zwiększą 😄 @AdrianW jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) @Jan my już na 99% zakończyliśmy sezon, który przerósł nasze oczekiwania o 200%🙂 A Ty się wybierasz tam jeszcze w tym sezonie? Mieliśmy jechać i było już blisko rezerwacji ale gdy dowiedzieliśmy się że @Adam ..DUCH już ma wszystkie godziny zajęte to zrezygnowaliśmy. W sumie nie ma tego złego bo marzec na Chopoku uważam za najlepszy wyjazd ever pod każdym względem 😎 Jeśli zdrowie i wiele innych czynników pozwolą, to następny sezon początek marca ta sama historia na Chopoku. Adam wyraził chęci. Będziemy informować, może zbierze się większa ekipa💪 Pozdro Edytowane 4 godziny temu przez AdrianW 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Bardzo fajny pomysł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Mitek napisał: Bardzo fajny pomysł. Widzę Mitku, że trasa ze zdjęć się spodobała 😉 Obiecane narty też u mnie w garażu czekają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Wiesz jakby choinki były głazami to by było coś - dawna góra Chopoka albo zjzad z Beskidu... Ale... bywały lata, że tak wyglądały wszystkie dostępne trasy w Szczyrku i to była normalka. Jakie narty...??!! Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Heh, no rozumiem Cię ale niestety takich atrakcji zapewnić nie mogę 😉 Ba, nawet pogody takiej jak mieliśmy nie zapewnię, choć szanse w marcu są spore. Wszelkie plany to daleka przyszłość ale ja uparta i pamiętliwa bestia w przeciwieństwie do Ciebie... O nartach uratowanych ze złomu nie pamiętasz... o wypadzie na GK lub Bałtów też nie... W tym roku Ci już daruję, ale w nast nie będzie zmiłuj 😄 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Hm, Niestety wypada przeprosić ale nie mamy z górki ostatnio więc się nie obrażaj proszę. Niech Ci zostanie satysfakcja z mojej zazdrości gdy oglądałem zdjęcia i czytałem opisy. Wierz mi, że czasami nie ma się wyboru i wszystko inne nie ma znaczenia. Ale cieszę się niezmiernie Waszymi jazdami i sukcesami Pani Twojej. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Przecież sobie żartuję tylko😉 Rozumiem sytuację... i nie musisz się tłumaczyć i przepraszać. Nie ma u mnie takiej satysfakcji. Jedynie lekki niedosyt bo mogło Nas być tam więcej osób... U Żanety to głównie przełamywanie strachu i własnych słabości było. Adam ją tak urobił, że wszędzie by za nim zjechała 😆 Do poprawnej jazdy długa droga jeszcze przed nami. Jak coś, to po drodze na działaczkę zapraszam na kawkę 🙂 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Wczoraj nawet sprawdzałem, że ma do Ciebie około 70 dych na rowerze więc...na kawę wpaść można bez problemu. A że pogoda fajna się robi i trzeba zacząć jeździć to niewykluczone. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Zapraszam serdecznie 🙂 numer masz, daj tylko znać chwilę wcześniej żebym w chałupie był 😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi