Adam ..DUCH Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Jak co roku o tej porze Was wszystkich zapraszam do wiosennego wyjazdu narciarskiego. W tym roku w terminie 14-21.03.2026 jedziemy do Drei Zinnen w Dolomitach. Ja osobiście jadę jako instruktor - nie rozliczam się personalnie - rachunki idą przez biuro BTZ. Szczegóły wyjazdu, cennik w tym także cennik szkoleń dostępny pod nr. 730-389-980 Karolina Jarczak BTZ. Wiem wiem....komercja. Mała prośba jeżeli będziecie dzwonić to na spokojnie możecie się powołać na Ski Forum Adam..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu My na chwilę obecną 50% jedziemy a 50%nie. Chęci są bo i region prawie ten co mieliśmy w planach. Jeśli ktoś z forum by się wybierał to szanse oczywiście się zwiększą 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi