Adam ..DUCH Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Jak co roku o tej porze Was wszystkich zapraszam do wiosennego wyjazdu narciarskiego. W tym roku w terminie 14-21.03.2026 jedziemy do Drei Zinnen w Dolomitach. Ja osobiście jadę jako instruktor - nie rozliczam się personalnie - rachunki idą przez biuro BTZ. Szczegóły wyjazdu, cennik w tym także cennik szkoleń dostępny pod nr. 730-389-980 Karolina Jarczak BTZ. Wiem wiem....komercja. Mała prośba jeżeli będziecie dzwonić to na spokojnie możecie się powołać na Ski Forum Adam..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia My na chwilę obecną 50% jedziemy a 50%nie. Chęci są bo i region prawie ten co mieliśmy w planach. Jeśli ktoś z forum by się wybierał to szanse oczywiście się zwiększą 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 12.01.2026 o 19:14, AdrianW napisał: My na chwilę obecną 50% jedziemy a 50%nie. Chęci są bo i region prawie ten co mieliśmy w planach. Jeśli ktoś z forum by się wybierał to szanse oczywiście się zwiększą 😄 @AdrianW jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) @Jan my już na 99% zakończyliśmy sezon, który przerósł nasze oczekiwania o 200%🙂 A Ty się wybierasz tam jeszcze w tym sezonie? Mieliśmy jechać i było już blisko rezerwacji ale gdy dowiedzieliśmy się że @Adam ..DUCH już ma wszystkie godziny zajęte to zrezygnowaliśmy. W sumie nie ma tego złego bo marzec na Chopoku uważam za najlepszy wyjazd ever pod każdym względem 😎 Jeśli zdrowie i wiele innych czynników pozwolą, to następny sezon początek marca ta sama historia na Chopoku. Adam wyraził chęci. Będziemy informować, może zbierze się większa ekipa💪 Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez AdrianW 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Bardzo fajny pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 32 minuty temu, Mitek napisał: Bardzo fajny pomysł. Widzę Mitku, że trasa ze zdjęć się spodobała 😉 Obiecane narty też u mnie w garażu czekają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Cześć Wiesz jakby choinki były głazami to by było coś - dawna góra Chopoka albo zjzad z Beskidu... Ale... bywały lata, że tak wyglądały wszystkie dostępne trasy w Szczyrku i to była normalka. Jakie narty...??!! Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Heh, no rozumiem Cię ale niestety takich atrakcji zapewnić nie mogę 😉 Ba, nawet pogody takiej jak mieliśmy nie zapewnię, choć szanse w marcu są spore. Wszelkie plany to daleka przyszłość ale ja uparta i pamiętliwa bestia w przeciwieństwie do Ciebie... O nartach uratowanych ze złomu nie pamiętasz... o wypadzie na GK lub Bałtów też nie... W tym roku Ci już daruję, ale w nast nie będzie zmiłuj 😄 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano teraz Udostępnij Napisano teraz Cześć Hm, Niestety wypada przeprosić ale nie mamy z górki ostatnio więc się nie obrażaj proszę. Niech Ci zostanie satysfakcja z mojej zazdrości gdy oglądałem zdjęcia i czytałem opisy. Wierz mi, że czasami nie ma się wyboru i wszystko inne nie ma znaczenia. Ale cieszę się niezmiernie Waszymi jazdami i sukcesami Pani Twojej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi