stefano888 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Witam jakie kupić narty dla kobiety 28l 167cm wzrostu.jest to totalny początek więc nie wiem czy lepiej pójść w Coś swojego i odsprzedać czy jeździć z wypożyczalni co wiąże się ze staniem w kolejkach ustawianiem wiązań na szybko etc. Teraz dawali narty 145cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Kupić buty - dobrze dopasowane (nie przez internet), narty można wypożyczać ale w długości > 155cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefano888 Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Narty chce kupić żeby nie stać w kolejkach buty chce kupić ale jedyny boot fitting co znam to Warszawa więc póki co odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu A to po buty nie trzeba stać w kolejkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefano888 Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Buty mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 23 minuty temu, stefano888 napisał: Narty chce kupić żeby nie stać w kolejkach buty chce kupić ale jedyny boot fitting co znam to Warszawa więc póki co odpada Cześć Bootfitting to kosztowna usługa i ma sens jedynie przy butach sztywnych sportowych lub przy bardzo nietypowych stopach. w innym wypadku trzeba po prostu dobrać but na podstawie pomiarów miarką , sprawdzić czy nie ma jakichś punktowych ucisków np. na szwach czy łączeniach botka i... koniec. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefano888 Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ok temat butów to temat butów ale nadal nie wiem jakie narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, stefano888 napisał: Ok temat butów to temat butów ale nadal nie wiem jakie narty Narty mogą być z serii damskich lub unisex, allround, ok. 70mm pod butem, min. 155cm długości, optymalnie jeśli będą mieć rdzeń drewniany - wtedy wystarczą na dłużej a nie tylko na pierwsze ślizgi. Jakie konkretnie modele? To zależy od budżetu, ulubionego koloru, dostępności na rynku. Nie ma to dużego znaczenia. Możecie zacząć od przejrzenia modeli z tej listy: https://www.skionline.pl/worldskitest/23-24,testy,narty-allround-kobiety,4.html Edytowane 2 godziny temu przez zając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi