chemik Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ...tylko snieg, gorke i checi trzeba miec: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam To zdjęcie przypomniało mi jak za młodego zjeżdżałem na kaflach z pieca kaflowego, to był extremalny:eek: wyczyn, albo się z łyżew i deski robiło tzw. ukaryny, teraz dzieci nawet na sankach mniej jeżdżą. Może dlatego że z rodzicami śmigają na nartach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Telemarki i Toury są dobre na nieprzetarte trasy, w wyższych górkach świetnie zjeżdża się żlebami. Dzieciaki nie jeżdża na sankach, bo to nie jest modne, a teraz każdy chce być najmodniejszy. Z drugiej strony rodzice chcą je nauczyć jak najszybciej. Małe dzieci nie czują lęku przy uczeniu się jazdy, a jeszcze jak rodzice ich dobrze nastawią. Jak wyjedzie się na stok to często widać, że 5-7 - latki czasem śmigają lepiej niż niejeden dorosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jak wyjedzie się na stok to często widać, że 5-7 - latki czasem śmigają lepiej niż niejeden dorosły. Tak, to potrafi zdolowac... Kiedys wypluwajac snieg uslyszalem "Taki duzy a lezy" od dzieciaka, ktory ledwo mi do kolan siegal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 to wtedy zamach i z piąstki uderzenie :] Niewykonalne gdy lezysz brzuchem na sniegu glowa w dol stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Niewykonalne gdy lezysz brzuchem na sniegu glowa w dol stoku... Zawsze można młodego dopaść w kolejce a potem BOMBA w twarz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Z kumplami na kawałkach folii zjeżdżaliśmy z górki małej:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Zamiast foli można tez na workach z sianem:D (Próbowałem:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Na foliowych workach z sianem zjeżdżali nawet moi znajomi po 50-ce. Cieszyli się jak małe dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Pamietam, jak byłem małym chłopakiem i z kumplami w lecie wyciągaliśmy glinę z rzeki i robiliśmy ślizgawkę na górce. To była jazda, prosto do rzeki. Ubaw na 102. Worki z sianem w zimie, też pamiętna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Worki z sianem są super, bez siana zresztą też, tylko dupsko trochę boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja zjeżdżałem na Jabłuszku z Kasprowego... Mmmm nigdy tego nie zapomne:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Z Kasprowego?! Mogłeś zrobić z siebie dziewczynkę! Oj uwazaj na podzespoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kto nie zjeżdżał ten nie wie co to za frajda przy takiej prędkości:eek: :D Ja chcę jeszcze raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jak sobie coś przy zjeździe załatwisz to będziesz mógł w operze śpiewać. Lepiej nie ryzykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nie no spokojnie;) Panowałem nad prędkościa ( powiedzmy:p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To już teraz wiem skąd ta twoja nadpobudliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja wszystkim polecam dentke od traktora można smigać we dwie osoby no i ta PRĘDKOŚĆ!!! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi