darekpawel Napisano Poniedziałek o 18:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:54 Czy ktoś może coś o tym ośrodku powiedzieć? Mam pod koniec lutego noclegi w Chiavenna - i tak kombinuję, aby ze 3 dni w tym ośrodku i na 3 dni do St. Moritz wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano Poniedziałek o 21:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:26 Słaby ośrodek, szczególnie w porównaniu z St.Mortz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekpawel Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu O.K. To już jakieś info... Kombinuję w ten sposób, aby nie płacić jakichś chorych pieniędzy za noclegi w CH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, darekpawel napisał: O.K. To już jakieś info... Kombinuję w ten sposób, aby nie płacić jakichś chorych pieniędzy za noclegi w CH. Noclegi da się znaleźć w akceptowanej cenie a chore pieniądze zapłacisz w St moritz za skipss 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekpawel Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ceny ski-pasów mnie nie przerażają, jestem już przyzwyczajowny po wypadzie do Zermatt 2 lata temu. A te noclegi tanie w okolicach St. Moritz jak niby znaleźć? Bo szukam pod koniec Lutego - to ceny za 2-ie osoby 1500EUR to minimum... Mój target to ok. 500EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 41 minut temu, darekpawel napisał: Ceny ski-pasów mnie nie przerażają, jestem już przyzwyczajowny po wypadzie do Zermatt 2 lata temu. A te noclegi tanie w okolicach St. Moritz jak niby znaleźć? Bo szukam pod koniec Lutego - to ceny za 2-ie osoby 1500EUR to minimum... Mój target to ok. 500EUR. W okolicy to u mnie około godzina dojazdu 😁czyli blisko, bliżej nic atrakcyjnego cenowo nie znajdziesz a tanio na pewno nie będzie Edytowane 7 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 46 minut temu, darekpawel napisał: Mój target to ok. 500EUR. jak na dzień to spoko znajdziesz Jeśli nocujesz w Hotelu w Sankt Moritz to skipass kosztuje 47 CHF na dzień ps @darekpawel gdzie nocowałeś w Zermatt 2 lata temu i nie przekroczyłeś targeta ? Edytowane 7 godzin temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekpawel Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) W Crans-Montana za 395EUR za tydzień, za 3 osoby, apartament bez szału, ale głównie na zewnątrz byliśmy... Na pocz. marca. I 4-y Doliny obskoczyliśmy i Zermatt. Fakt jeżdżenia dużo, ale jak się dobrze zorganizować, to da radę... P.S. Na razie znalazłem coś w Piuro (Włochy) za 445EUR za tydzień. Koniec lutego... Edytowane 6 godzin temu przez darekpawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, darekpawel napisał: W Crans-Montana za 395EUR za tydzień, za 3 osoby, apartament bez szału, ale głównie na zewnątrz byliśmy... Na pocz. marca. I 4-y Doliny obskoczyliśmy i Zermatt. Fakt jeżdżenia dużo, ale jak się dobrze zorganizować, to da radę... to pełny szacun za taki przejazd na 1 dniową jazdę jeśli lubisz rano wsiadać do auta to w okolicy St. Moritz jeszcze można coś znaleźć w Zernez np: https://www.engadin.com/de/chasa-quirin#preise można zrobić wycieczki do 3 ośrodków St.Moritz, Scoul i Livigno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekpawel Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Od strony Livigno nie myślałem, bo ktoś mi mówił, że był kiedyś i droga do St. Moritz była nieprzejezdna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, darekpawel napisał: Od strony Livigno nie myślałem, bo ktoś mi mówił, że był kiedyś i droga do St. Moritz była nieprzejezdna... Z Zernez masz do Livigno 30 km do St Moritz 35 km do Scoul 25 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Jan napisał: Z Zernez masz do Livigno 30 km do St Moritz 35 km do Scoul 25 km Tunel podnosi koszt dojazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, brachol napisał: Tunel podnosi koszt dojazdu. tunel w obie strony kosztuje 35 CHF a jak jechał do Zermatt to za parking jest 17 CHF i pociąg 17,20 od osoby czyli przy 2 osobach Livigno wychodzi taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi