EchoSphere Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Hej! Od dawna mam ochotę spróbować czerwonego kawioru, ale szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie go w ogóle kupić w dobrej jakości. W marketach coś tam niby jest, ale wygląda mało zachęcająco. Kiedyś jadłem w restauracji i był przepyszny – delikatny, lekko słony, z tym charakterystycznym „pstryknięciem” pod zębami . Chciałbym znaleźć coś podobnego, tylko żeby dało się zamówić online i mieć pewność, że to nie jakaś podróbka. Może ktoś z was wie, gdzie znajdę prawdziwy czerwony kawior w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu jak się człowiek wypieprzy na nartach i przydzwoni gębą w śnieg, zwłaszcza taki zmrożony, to czasem zostawia taki czerwony kawior, a jak pod zębami wtedy chrupie! I schłodzony od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, Chertan napisał: jak się człowiek wypieprzy na nartach i przydzwoni gębą w śnieg, zwłaszcza taki zmrożony, to czasem zostawia taki czerwony kawior, a jak pod zębami wtedy chrupie! I schłodzony od razu. dobry narciarz się nie wypieprza Edytowane 4 godziny temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu To prawda, ale tu o czerwony kawior chodzi, czego się nie robi dla tej czerwieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PixelNomad Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, EchoSphere napisał: Hej! Od dawna mam ochotę spróbować czerwonego kawioru, ale szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie go w ogóle kupić w dobrej jakości. W marketach coś tam niby jest, ale wygląda mało zachęcająco. Kiedyś jadłem w restauracji i był przepyszny – delikatny, lekko słony, z tym charakterystycznym „pstryknięciem” pod zębami . Chciałbym znaleźć coś podobnego, tylko żeby dało się zamówić online i mieć pewność, że to nie jakaś podróbka. Może ktoś z was wie, gdzie znajdę prawdziwy czerwony kawior w Polsce? Ooo, temat idealny dla smakoszy Ja od kilku miesięcy zamawiam właśnie Czerwony kawior w Polsce z jednego sklepu online i naprawdę warto! Kawior z łososia jest świeży, pięknie pachnie morzem i ma idealną teksturę – żadnej papki czy przesolenia. Pakują go w eleganckie słoiczki, więc świetnie wygląda też na stole. Dodatkowo przychodzi dobrze schłodzony, więc nie trzeba się martwić o transport. Idealny do blinów, tostów albo po prostu z łyżeczki z kieliszkiem bąbelków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi