AdrianW Posted May 3 Author Share Posted May 3 Dzięki Andrzejku. Wiem, że te pochwały trochę wynikają z tego że się lubimy i że ogólnie sympatyczny gość z Ciebie😉 Tak, jak już wcześniej napisałem, wydaje mi się, że wbicie kijka idzie z nadgarstka i stąd też to podnoszenie końcówki. Jesteśmy oboje świadomi, że nie ma co wymagać cudów przez jeden sezon. Ale przez przypadek wpadłem wczoraj na pewien film z października 25r. I uśmiech na twarzy się pojawił😁 YouCut_20260503_165214687.mp4 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted May 3 Author Share Posted May 3 5 godzin temu, jurek_h napisał: Przepraszam ale nie śledziłem wątku. Nie wiem kim jest Żaneta ale uwielbiam ten sposób jazdy. To czego brak jest spektakularnie łatwe do poprawy. Wbrew pozorom to bardzo dobra jazda i jedynie brak świadomości do czego należy zmierzać. Nie ma żadnych złych nawyków. Pomimo, że nie praktykuję instruktorstwa od dziesięcioleci 🙂 z takich narciarzy robię 200% lepszych w czasie dwóch zjazdów. To tylko dwie proste informacje i sugestie które czynią cuda 😉 Mówię poważnie. Jurek, masz ponad 70 stron do nadrobienia...😆 Apropo cudów, to nie obraź się ale w nie nie wierzę... Choć w sumie co nam szkodzi 😄 Myślę że będzie okazja💪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted May 3 Share Posted May 3 49 minut temu, AdrianW napisał: Apropo cudów, to nie obraź się ale w nie nie wierzę... Choć w sumie co nam szkodzi 😄 Myślę że będzie okazja💪 Bo to nie cuda. Gdybym dostał setkę takich uczniów byłbym najskuteczniejszym instruktorem w Polsce. To naprawdę najwdzięczniejszy materiał. Mam na to sprawdzony patent. Dwa przejazdy i Żaneta jeździ zdecydowanie lepiej. Liczę na okazję udowodnienia. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted May 3 Author Share Posted May 3 18 minut temu, jurek_h napisał: Dwa przejazdy i Żaneta jeździ zdecydowanie lepiej. Liczę na okazję udowodnienia. My także, to będzie dla nas zaszczyt 🫡 Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted May 4 Share Posted May 4 13 godzin temu, jurek_h napisał: Mam na to sprawdzony patent. to ile osób już skorzystało z Twojego sprawdzonego patentu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted May 4 Share Posted May 4 7 godzin temu, Jan napisał: to ile osób już skorzystało z Twojego sprawdzonego patentu ? Nie liczyłem ale coś około 1,5 miliona osób 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted May 4 Share Posted May 4 2 godziny temu, jurek_h napisał: Nie liczyłem ale coś około 1,5 miliona osób to gratuluję i pełny szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts