Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Andrzejku. Wiem, że te pochwały trochę wynikają z tego że się lubimy i że ogólnie sympatyczny gość z Ciebie😉 Tak, jak już wcześniej napisałem, wydaje mi się, że wbicie kijka idzie z nadgarstka i stąd też to podnoszenie końcówki. Jesteśmy oboje świadomi, że nie ma co wymagać cudów przez jeden sezon. Ale przez przypadek wpadłem wczoraj na pewien film z października 25r. I uśmiech na twarzy się pojawił😁

• Like 2
  • Thanks 1

5 godzin temu, jurek_h napisał:

Przepraszam ale nie śledziłem wątku.

Nie wiem kim jest Żaneta ale uwielbiam ten sposób jazdy.

To czego brak jest spektakularnie łatwe do poprawy.

Wbrew pozorom to bardzo dobra jazda i jedynie brak świadomości do czego należy zmierzać.

Nie ma żadnych złych nawyków.

Pomimo, że nie praktykuję instruktorstwa od dziesięcioleci 🙂 z takich narciarzy robię 200% lepszych w czasie dwóch zjazdów. To tylko dwie proste informacje i sugestie które czynią cuda 😉 

Mówię poważnie.

Jurek, masz ponad 70 stron do nadrobienia...😆

Apropo cudów, to nie obraź się ale w nie nie wierzę... Choć w sumie co nam szkodzi 😄 Myślę że będzie okazja💪

49 minut temu, AdrianW napisał:

Apropo cudów, to nie obraź się ale w nie nie wierzę... Choć w sumie co nam szkodzi 😄 Myślę że będzie okazja💪

Bo to nie cuda.

Gdybym dostał setkę takich uczniów byłbym najskuteczniejszym instruktorem w Polsce.

To naprawdę najwdzięczniejszy materiał.

Mam na to sprawdzony patent.

Dwa przejazdy i Żaneta jeździ zdecydowanie lepiej.

Liczę na okazję udowodnienia.

• Thanks 1
  • Haha 1