tyrpoos_ski Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 (edited) Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Edited October 30, 2024 by tyrpoos_ski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 21 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 aaaa Head??? Zdrada 😉 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek pw Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 18 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 13 minut temu, wojtek pw napisał: Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. W tytule p. Wojtku - czytamy !!!! pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts