tyrpoos_ski Napisano 30 Października 2024 Udostępnij Napisano 30 Października 2024 (edytowane) Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Edytowane 30 Października 2024 przez tyrpoos_ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 30 Października 2024 Udostępnij Napisano 30 Października 2024 21 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 aaaa Head??? Zdrada 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 30 Października 2024 Udostępnij Napisano 30 Października 2024 18 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 30 Października 2024 Udostępnij Napisano 30 Października 2024 13 minut temu, wojtek pw napisał: Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. W tytule p. Wojtku - czytamy !!!! pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerniole Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Zdarzyło mi się sprawdzać szczegóły techniczne, bo lubię wiedzieć, jak wszystko działa. Dlatego odwiedziłem coin strike hold and win rtp https://coinstrikewin.net/about/ i poczytałem więcej. Informacje o RTP oraz bonusach dostępnych w Polsce, w tym darmowych spinach i promocjach, są jasno przedstawione i nie wprowadzają w błąd, co daje poczucie przejrzystości. To właśnie wzbudziło moje zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi