Karina Posted July 27, 2024 Share Posted July 27, 2024 (edited) Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Edited July 27, 2024 by Karina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 22 godziny temu, Karina napisał: Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Raz się przejechałem po jakimś railu i ustałem a tak to się nie znam, ale https://www.glisshop.co.uk/tutorial/choose-length-freestyle-ski/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 23 godziny temu, Karina napisał: Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Cześc Do wzrostu mniej więcej. Pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts