luśka Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Rety gwaltu! Luska sie na Pomezku za Babe Jage przebrala a te sa poza moim zainteresowaniem. Ogladalem sie za Trzemapieknosciamidolnoslaskimi ale oczu nie starczylo. Po zjechaniu ca.15 razy wrocilem do domu (w samo poludnie). Więc byłeś wśród tych, których byle deszczyk przegonił Ja jeździłam, nie uciekłam, ha! Koło 12stej miałyśmy ostatni wjazd. Wiem, gdzieś Ty był... Alicja wołała przecież Fred jedzie!! Ćwiczył taki jeden jazdę na jednej nodze.... Może jednak rzeczywiście to byłeś Ty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 140 Created 17 yr Last Reply Nov 21 Top Posters In This Topic 21 11 18 24 Popular Days Dec 12 10 Dec 4 8 Mar 25 8 Nov 14 8 Top Posters In This Topic zeberkaa 21 posts RobertK 11 posts luśka 18 posts star 24 posts Popular Days Dec 12 2016 10 posts Dec 4 2017 8 posts Mar 25 2011 8 posts Nov 14 2017 8 posts Popular Posts star March 6, 2024 Jadąc w poniedziałek do Peca zatrzymałem się na Okraju… star November 21, 2024 Byłem w lutym, teraz w listopadzie… wtedy prawie koniec sezonu na zjazdówkach, teraz początek na skiturach… dojazd skrócił się dzięki S3 i tunelowi nocką z rana 1.5h bez wariactw z czujnym ominięciem star February 19, 2024 Mala Upa, pierwszy przejazd zimą na Przełęcz Okraj. Posted Images juice Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Ehhh Wy przemoczeni Z pn na wt wraca mróz. W środę kolejna (po wczoraj) nocna w Destne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 czekamy do weekendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ja w sobotę chętnie się wybiorę gdziekolwiek, czy ktoś z okolic W-cha zaprosi mnie do swojego SKIbusa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Więc byłeś wśród tych, których byle deszczyk przegonił Ja jeździłam, nie uciekłam, ha! Koło 12stej miałyśmy ostatni wjazd. Wiem, gdzieś Ty był... Alicja wołała przecież Fred jedzie!! Ćwiczył taki jeden jazdę na jednej nodze.... Może jednak rzeczywiście to byłeś Ty? Ta, Fredowski w czarnym wdzianku tak żeby nikt nie zwrócił na niego uwagi. To nie jest realne. Zresztą młoda tak się darła na wyciągu i pokazywała rękoma że facet musiał zwrócić na nią uwagę. I ostatni argument, ja bym nie poznała Fredowskiego na dechach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Nie poznawalem was bo zamiast na mnie, w kazdym skrecie ogladalyscie sie do tylu(za chrustem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ja w sobotę chętnie się wybiorę gdziekolwiek, czy ktoś z okolic W-cha zaprosi mnie do swojego SKIbusa? W sumie możemy się i wybrać gdzieś na górkę. Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. A u mnie jest trochę, dziś padało, a teraz mróz aż ścina. Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
juice Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Ehhh Wy przemoczeni Z pn na wt wraca mróz. W środę kolejna (po wczoraj) nocna w Destne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 czekamy do weekendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ja w sobotę chętnie się wybiorę gdziekolwiek, czy ktoś z okolic W-cha zaprosi mnie do swojego SKIbusa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Więc byłeś wśród tych, których byle deszczyk przegonił Ja jeździłam, nie uciekłam, ha! Koło 12stej miałyśmy ostatni wjazd. Wiem, gdzieś Ty był... Alicja wołała przecież Fred jedzie!! Ćwiczył taki jeden jazdę na jednej nodze.... Może jednak rzeczywiście to byłeś Ty? Ta, Fredowski w czarnym wdzianku tak żeby nikt nie zwrócił na niego uwagi. To nie jest realne. Zresztą młoda tak się darła na wyciągu i pokazywała rękoma że facet musiał zwrócić na nią uwagę. I ostatni argument, ja bym nie poznała Fredowskiego na dechach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Nie poznawalem was bo zamiast na mnie, w kazdym skrecie ogladalyscie sie do tylu(za chrustem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ja w sobotę chętnie się wybiorę gdziekolwiek, czy ktoś z okolic W-cha zaprosi mnie do swojego SKIbusa? W sumie możemy się i wybrać gdzieś na górkę. Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. A u mnie jest trochę, dziś padało, a teraz mróz aż ścina. Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Nie poznawalem was bo zamiast na mnie, w kazdym skrecie ogladalyscie sie do tylu(za chrustem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ja w sobotę chętnie się wybiorę gdziekolwiek, czy ktoś z okolic W-cha zaprosi mnie do swojego SKIbusa? W sumie możemy się i wybrać gdzieś na górkę. Pada snieg! Jutro na puch, 1-szym wyciagiem 8:30 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. A u mnie jest trochę, dziś padało, a teraz mróz aż ścina. Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
luśka Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Gdzie ty masz śnieg? Leje jak diabli od rana, przynajmniej u mnie. A u mnie jest trochę, dziś padało, a teraz mróz aż ścina. Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Fredowski gdybyśmy patrzyły na Ciebie, a nie na chrust, to MY byśmy Ciebie poznały, a nie Ty nas ;D p.s. a co to chrust? ;D Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Jak sie robi ognisko w plenerze to trzeba z lasu przywlec chrust(galezie i takie tam inne drewna). Robia to dziewczyny a faceci przygotowuja co nie co. Ciagniecie(nie mylic z pchaniem) chrustu polega na tym, ze ciagnie sie te galezie po ziemi trzymajac w rekach grubsze czesci. Na nartach, tez mozna kijki ciagnac talerzykami po sniegu, jak przedstawiony chrust. Ogladanie sie na nartach polega na tym, ze zrywajac skret jedzie sie przez moment w skos stoku. Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu. Te kilka dziewczyn co bylo na stoku tak wlasnie sie ogladalo to pomyslalem, ze to jakies inne szykuja sie do ogniska. Wy tego nie robicie to znaczy , ze Dolnoslaskichpieknosci na stoku nie ma!.(kropka) Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
fredowski Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Może i nie było ale ja byłam, ciągnęłm ten talerzyk dokładnie tak jak opisałeś Ale nie "cofałam się do tyłu" "Reka znajdujaca sie wyzej razem z kijkiem i talerzykiem szurajacym po sniegu cofa sie do tylu, za nia idzie bark i glowa co kojarzy sie z ogladaniem do tylu." Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Reka, renka(dla utrwalenia) nie Zeberka! Kiedy właśnie ja! To mnie widziałeś i przez głowę ci nie przyszło ze można się tak cofnąć w rozwoju. W najbliższym czasie wybieram się do babki Tadka nekromanty, moze coś naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
luśka Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zeberka zmieniła dla niepoznaki odzież wierzchnią, a Fred, wiadomo, jak to facet stracił rezon i już jej nie poznał. Ach, jak to łatwo zbić faceta z tropu... Bo zeberka nie chciała być rozpoznana, wstydziła się tak publicznie chrust zbierać, no i już. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będziemy jeździć lepiej to i nie będzie wstydu, gdy nas rozpoznają Teraz temat już zostawmy, bo będzie wstyd, jak prawda wyjdzie na jaw Kaski, gogle, kominiarki, wiatr i deszcz w oczy. Okoliczności przyrody nie były sprzyjające dla spotkań towarzyskich. Ale teraz będzie lepiej, chwycił mróz. Zabielił się krajobraz wkoło Małej, oby Kowala otworzyli, bo tam ciekawsza górka, a nie taka prosta, monotonna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 dziś przezacnie Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielasbar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? Tak. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
rung Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Cześć!!Oriętuje sie ktoś czy droga na przełęcz okraj jest przejezdna? dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa
zielasbar Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 dzisiaj jechałem - po czeskiej stronie czarno, po polskiej, tam gdzie słońce nie dochodzi, jest mroźnie i ślisko, a w dodatku ciągle dość wąsko (spore zaspy na poboczach), ale ogólnie warunki dobre. dzieki za info!!!Tak właśnie było!!! Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa
star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nasniezaja. Śniegu już sporo. Przejezdnie. Kiedy rusza nie wiem. Raz tylko o coś zahaczylem. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 U Kostela też armatki aż miło furkoczą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyB Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać.Witam Ośrodek już czynny? Trasa w Mala Upa ta tuż przy granicy jest całkiem fajna. Na kamerkach widać, że śniegu już sporo. Może już czas aby się wybrać. Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nieczynny. Ot takie tam moje wałęsanie się z nartami. Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
star Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu!Sstar ty draniu, cały śnieg nam wyużywasz i opóźnisz otwarcie sezonu! Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Przeceniasz mnie. Zgadnij ile razy jestem w stanie podejść. Podpowiem na Pomezkach mniej niż 2. Zresztą u Kostela zjeżdżałem pod wyciągiem, czyli poza trasą, taki wrażliwy na krzywdę ludzką jestem, normalnie ludzki pan. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 4 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
Recommended Posts