Ado Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 W górach takiej woli brak. Nieprawda. Np. w Krynicy zwracją wszyscy gestrorzy i to bez paragonów i to bez jakichkolwiek problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinista Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Nieprawda. Np. w Krynicy zwracją wszyscy gestrorzy i to bez paragonów i to bez jakichkolwiek problemów. W Krynicy nie byłem Tam gdzie jezdziłem to nie spotkałem sie ze zwrotami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krynio72 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 jeśli z powodu problemów gospodarza stoku nie można w pełni korzystać z usługi często jest stosowany zwrot / na niektórych stokach zbyt często / co do Koszałkowa pewnie jest to działalność w ramach prowadzenia działalności rolniczej i wicie rozumicie KRUS i te sprawy... czyli róbta co chceta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wit_www Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 BTW: Wam też się wydaje, że ten orczyk w Przywidzu strasznie wolno ciągnie? Ja mam wrażenie że z górki jedzie się jeszcze wolniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts