Valdi55 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Ponieważ nie mam ekipy na wyjazd narciarski, samemu trochę nudno, więc szukam 2-3 osoby chętne na wyjazd w najbliższych dniach( do uzgodnienia) na 4-5 dni jazdy na nartach, na aktualnie działających stokach w kraju. Miejsce docelowe i termin do uzgodnienia. Wyjeżdżałbym z Ostródy ( Mazury) , 3 miejsca w samochodzie, po trasie w zależności gdzie byśmy jechali mogę zgarnąć chętnych. Ponieważ mam czas, po ustaleniach co do miejsca, mogę poszukać kwatery/ noclegów . Koszt dojazdu to tylko rozłożenie kosztu paliwa na wszystkich uczestników wyjazdu, resztę każdy płaci za siebie. Wiek nie gra roli, jestem co prawda emerytem, ale z tolerancją na młodych. O polityce lepiej nie rozmawiać, ale jeżeli już, to jestem w opozycji do obecnej ekipy rządzącej . Jeżeli ktoś zainteresowany, zapraszam do kontaktu na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaadam Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Cześć. Byłbym chętny. Wysyłam na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts