darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Saneczki się liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 99 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 13 23 20 12 Popularne dni 15 Kwi 61 11 Kwi 24 12 Kwi 14 16 Kwi 1 Top użytkownicy w tym temacie robertdr 13 odpowiedzi darku 23 odpowiedzi star 20 odpowiedzi Rega 12 odpowiedzi Popularne dni 15 Kwi 2020 61 odpowiedzi 11 Kwi 2020 24 odpowiedzi 12 Kwi 2020 14 odpowiedzi 16 Kwi 2020 1 odpowiedź star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Wiem. Ze gramy w otwarte karty... wróć narty. Więc napisz na jakich jeździsz, czy dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Saneczki się liczą? Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Już pisałem, nie musisz mnie obrażać. Chyba, że inaczej nie potrafisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Już pisałem, nie musisz mnie obrażać. Chyba, że inaczej nie potrafisz?! Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 mogę tylko brutalniej Ja jestem z pokolenia, które docenia kobiety kulturalne i subtelne. Więc przepraszam i już się wyłączam z tej wymiany zdań. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nickuJa biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Wiem. Ze gramy w otwarte karty... wróć narty. Więc napisz na jakich jeździsz, czy dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Saneczki się liczą? Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Już pisałem, nie musisz mnie obrażać. Chyba, że inaczej nie potrafisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Już pisałem, nie musisz mnie obrażać. Chyba, że inaczej nie potrafisz?! Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 mogę tylko brutalniej Ja jestem z pokolenia, które docenia kobiety kulturalne i subtelne. Więc przepraszam i już się wyłączam z tej wymiany zdań. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nickuJa biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Już pisałem, nie musisz mnie obrażać. Chyba, że inaczej nie potrafisz?! Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 mogę tylko brutalniej Ja jestem z pokolenia, które docenia kobiety kulturalne i subtelne. Więc przepraszam i już się wyłączam z tej wymiany zdań. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nickuJa biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 mogę tylko brutalniej Ja jestem z pokolenia, które docenia kobiety kulturalne i subtelne. Więc przepraszam i już się wyłączam z tej wymiany zdań. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nickuJa biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nickuJa biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Szanowny Panie darku bardzo proszę o zdjęcie Twoich nart i butów (zdjęcie z dywanu/podłogi nie z netu) i opis chociaż jednego ośrodka. darku - bo tak jest w nicku Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że honorowo wycofujesz się z forum narciarskiego i zmywasz się na saneczkarskie, to uczciwe. To prostu relacja byłaby ciekawsza, bo i ten sezon dość ubogi w narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Musiałbym na głowę upaść, żeby sobie zdjęcie na dywanie robić w nartach Nawet dywanu nie mam w domu - pech. (naprawdę macie tu takich, którzy takie zdjęcia wrzucają? Żartujesz) Jaki ośrodek Ci opisać? Jakieś szczególne życzenia? Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta On ma innej firmy, te buty znaczy. Oczywiście, że poczytam, nartę tam zostawiłem. Może się odkuję:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja biorę jednak buty, nie narty. Nazwa mi się bardziej podoba;-) Młody, no i do tego technik? jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Można?No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No i git. Niby Hyde. A ile korzyści? Narciarskich! PS gdzie Jekyll? Dostałem "dzięksy" od flaki z olejem to już tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Dobra, daj mi chwilę to coś napiszę. Zresztą należy pochwalić się naszym ośrodkiem, mimo, że w tym sezonie nie pracował nawet jednego dnia. Oby w przyszłym roku była diametralnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 jesteśmy dogadani, bo ja mam "techniki", a elany sprzedałem i nie mam slalomek Jak będziesz miły to Ci nawet HCXy odpalę pozakonkursowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej.
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 No można. Jeździsz na sankach w Bełchatowie i butach cyt. "Technica". Co wygrałem? Jakie te Elany, jaki rocznik? Ile krawędzi? Jak ślizgi? Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej.
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Na razie tylko dropsy...a nie teraz to mentosy. A póki co to przeserwisuj swoje bo jak napiszę relację z GK to coś sobie "zakładowo" z Twoich wybiorę Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Z całym szacunkiem - nie chcę Twojego zdjęcia na nartach. Zrób zdjęcie, abym wiedział, że masz te SLXy - jeździłem 3 sezony zobaczymy które. Mam też buty Tecnica - wymienimy poglądy, co dobre, co złe. Ośrodek opisz swój pobliski - znam, a i sstar poczyta Naprawdę bawicie się tu jak dzieci? robicie zdjęcia nart, żeby się nimi pochwalić, lub przekonywać innych, że takie się ma?! Czad!! / Sorry, ale ja już duży chłopak jestem i chyba by mi coś musiało nie stykać, żeby z garażu je targał z pokrowców i im foty robił ... Wrzucę coś z ostatniego wyjazdu, chętnie też wymienię poglądy na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jak będziesz jechał na Górę Kamieńsk relację pisać, to przywieź mi moją Oversize, kojarzysz pewno model i firmę, nie? Pytaj p. Darka, tego od serwisu, kojarzysz? Rozczarowujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe. Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd: https://www.skiforum...ladis/?p=509883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku, przyjmij życzenia urodzinowe.Robertdr, sstar tu macie galerię z wyjazdu z JurekByd:https://www.skiforum...ladis/?p=509883Ledwo zaczął, a już skończyłhttps://www.skiforum...d-dla-elan-slx/ Cyt. "Czas na Elan SLX 165 w tym sezonie już się skończył (jeśli w ogóle się zaczął). Za chwilę pojawi się możliwość skorzystania z włoskich słonecznych nartostrad, chciałbym więc zmienić nartę na szerszą i dłuższą." Dobra weź sobie tą oversize, szersza jest, blisko masz:-) Nie dziękuj. Do butów "Technica" jak znalazł. Pytaj p. Darka, imiennika jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi