sese Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Podstawowy problem:otwarcie granic i zniesienie kwarantanny po powrocie do PL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Pojawiła się możliwość płatności za sezonówkę w 2 ratach. Dotyczy sezonówek krajowych i premium. https://www.gopass.s...art-season-pass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Koniec miesiąca i znowu "naganianie" To samo było pod koniec kwietnia. Sądzę, że po 1 znowu pojawi sie komunikat, że przedłużają sprzedaż na starych warunkach. Jeśli nie to trudno - jak pisał Sese nie wiadomo jak będzie z granicami, więc 70 E różnicy to nie tak dużo zważywszy, że w razie zamknięcia granic ta rekompensata to na razie mętna jest. Planowałem kupić i pojechać na parę dni we wrześniu, ale ciężko przewidzieć jaki będzie ten sezon (i czy będzie) więc najwyżej pojadę na chwilę na Tux'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Koniec miesiąca i znowu "naganianie" To samo było pod koniec kwietnia. Sądzę, że po 1 znowu pojawi sie komunikat, że przedłużają sprzedaż na starych warunkach. Jeśli nie to trudno - jak pisał Sese nie wiadomo jak będzie z granicami, więc 70 E różnicy to nie tak dużo zważywszy, że w razie zamknięcia granic ta rekompensata to na razie mętna jest. Planowałem kupić i pojechać na parę dni we wrześniu, ale ciężko przewidzieć jaki będzie ten sezon (i czy będzie) więc najwyżej pojadę na chwilę na Tux'a. Wydaje mi się, że w tym chodzi o to, że na tej przedpłacie możesz jeździć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts