moloo Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Cześć, Nigdy nie byłem w piątek - czy w piątek dojazd do Szczyrku na wieczorną jazdę wygląda jak w weekend - czyli stanie w korku ? - chciałem dzisiaj podjechać, ale nie chce mi się stać w korku. Czy da się jakoś normalnie dojechać ? jutro ferie się zaczynają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 Nikt nie odpowiedział na wczorajsze pytanie - może nikt nie jeździ wieczorem do Szczyrku w piątek, ale w niedzielę do Wisły ... to chyba cały Śląsk zapierdziela ... Chciałem zapytać jak z dojazdem na 8:00 na Skolnity, bo wiadomo później jest kosmos, ale jakby tak próbować być na 7:30 w centrum Wisły to chyba powinno się obejść bez korków ? Wie ktoś, jechał tydzień temu ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 K... jak Wy dojeżdżanie na tę narty, że nikt pomóc nie chce ???Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 K... jak Wy dojeżdżanie na tę narty, że nikt pomóc nie chce ???Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Spokojnie do Szczyrku w piątek po południu zawsze trzeba liczyć dłuższy dojazd połowa śląska jedzie do swoich domów w Beskidach ale da się jechać. W niedzielę do Wisły zaplanuj tak by Ustroń przejechać o 7:30 później będziesz stać w korku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakalolo Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 dzisiaj korek od Ustronia zaczynał się o 7.50 przy zjeździe na jeden pas. Kończył się o dziwo... przy zjeździe na Soszów więc całą Wisłę przejeżdżało się bez żadnego problemu. Generalnie ruch jest bardzo duży , dodatkowo nieodśnieżone przełęcze utrudniały dojazd do Szczyrku i Istebnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts