Jump to content

Droga do ...

moloo
 Share

Recommended Posts

Cześć,

Nigdy nie byłem w piątek - czy w piątek dojazd do Szczyrku na wieczorną jazdę wygląda jak w weekend - czyli stanie w korku ? - chciałem dzisiaj podjechać, ale nie chce mi się stać w korku.

Czy da się jakoś normalnie dojechać ? jutro ferie się zaczynają.

Nikt nie odpowiedział na wczorajsze pytanie - może nikt nie jeździ wieczorem do Szczyrku w piątek, ale w niedzielę do Wisły ... :) to chyba cały Śląsk zapierdziela ...

Chciałem zapytać jak z dojazdem na 8:00 na Skolnity, bo wiadomo później jest kosmos, ale jakby tak próbować być na 7:30 w centrum Wisły to chyba powinno się obejść bez korków ?

Wie ktoś, jechał tydzień temu ... ?

K... jak Wy dojeżdżanie na tę narty, że nikt pomóc nie chce ???Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

Spokojnie ;) do Szczyrku w piątek po południu zawsze trzeba liczyć dłuższy dojazd połowa śląska jedzie do swoich domów w Beskidach ale da się jechać. W niedzielę do Wisły zaplanuj tak by Ustroń przejechać o 7:30 później będziesz stać w korku.

dzisiaj korek od Ustronia zaczynał się o 7.50 przy zjeździe na jeden pas. Kończył się o dziwo... przy zjeździe na Soszów więc całą Wisłę przejeżdżało się bez żadnego problemu. Generalnie ruch jest bardzo duży , dodatkowo nieodśnieżone przełęcze utrudniały dojazd do Szczyrku i Istebnej.