mig Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Mniej więcej od linii Skoczów Bielsko zaczyna się zima... śniegu na dole ok 20 cm, im wyżej tym więcej. Na 700m pod Małą Czantoria ok 30-35 cm.... Wyżej nie sprawdzałem bo 'nizinne buty' już nabieramy wody, co bylo niezbyt przyjemne. Temp 2-5 na minusie. Jednak większość ośrodków ruszy dopiero na święta.... pewnie tak zakontraktowano obsługę i koszty..... A to jest sporą loterią przy nieznanych cenach prądu. W każdym razie można się pakować i przyjeżdżać ;-) Czy Szczyrk juz odpalił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Czy Szczyrk juz odpalił? ] Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Nawet Pilsko ruszyło(Beskid Żywiecki), ale w tygodniu będzie nieczynne. Mam nadzieję, że reszta ośrodków nie zamknie się na ten tydzień, chcę chociaż w jeden dzień wykorzystać sprzyjającą aurę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts