sebawroc Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Witam Tak jak w temacie. Gdzie udać się we Wrocławiu lub jego okolicach ( bliższych / dalszych - dojazd to nie problem ) po zakup pierwszego sprzętu? Chodzi mi przede wszystkim o fachową pomoc przy doborze. Może ktoś coś polecić, jakiś sprawdzony sklep? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ja swoje narty kupiłem w sklepie narciarskim Contingent. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej. Sklep ma bogatą ofertę jeśli chodzi o wybór nart, ale to co w sklepie mi się podobało to świetna obsługa, profesjonalne porady. Nie jest to jakiś sklep gdzie chcą Ci wepchnąć jakiś badziew tylko po to żeby zarobić. Idąc do sklepu Contingent wiesz, że zostaniesz bardzo dobrze obsłużony, a zakupiony sprzęt będzie najwyższej jakości. Ponadto oprócz sklepu znajduje się tam także serwis gdzie można oddać narty do naostrzenia i nasmarowania dzięki czemu będą w pełni przygotowane do zimowego szaleństwa! :-) Ja swoje narty kupiłem w sklepie narciarskim Contingent. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej. Sklep ma bogatą ofertę jeśli chodzi o wybór nart, ale to co w sklepie mi się podobało to świetna obsługa, profesjonalne porady. Nie jest to jakiś sklep gdzie chcą Ci wepchnąć jakiś badziew tylko po to żeby zarobić. Idąc do sklepu Contingent wiesz, że zostaniesz bardzo dobrze obsłużony, a zakupiony sprzęt będzie najwyższej jakości. Ponadto oprócz sklepu znajduje się tam także serwis gdzie można oddać narty do naostrzenia i nasmarowania dzięki czemu będą w pełni przygotowane do zimowego szaleństwa! :-) o super, dzieki za namiar, fajnie ze tak blisko z Wroclawia! wpadam dzis! i super ze nie jest to zwykla reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 o super, dzieki za namiar, fajnie ze tak blisko z Wroclawia! wpadam dzis! i super ze nie jest to zwykla reklama. Nie bądź malkontent, masz po drodze. Po drodze do Świątyni Opatrzności. W drodze powrotnej jeśli troszeczkę naddasz trasy to jest szansa na próbę sprzętu z Górki Szczęśliwickiej A gdybyś tak zakupy robił końcem miesiąca to i o Polish Boogie Festival w Człuchowie można zahaczyć a stamtąd to już ino mig nad nasze polskie morze. Ja tam widzę same pozytywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ja swoje narty kupiłem w sklepie narciarskim Contingent. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej. Sklep ma bogatą ofertę jeśli chodzi o wybór nart, ale to co w sklepie mi się podobało to świetna obsługa, profesjonalne porady. Nie jest to jakiś sklep gdzie chcą Ci wepchnąć jakiś badziew tylko po to żeby zarobić. Idąc do sklepu Contingent wiesz, że zostaniesz bardzo dobrze obsłużony, a zakupiony sprzęt będzie najwyższej jakości. Ponadto oprócz sklepu znajduje się tam także serwis gdzie można oddać narty do naostrzenia i nasmarowania dzięki czemu będą w pełni przygotowane do zimowego szaleństwa! :-) Matko jaka laurka; pachnie reklamą na kilometr. Zabrakło tylko zwrotu "miłośnicy białego szaleństwa" co nie znaczy że sklep jest zły. Ja jestem zadowolony z obslugi w ski4you gdzie kupiłem narty i buty w ub. tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Napisz za ile? Może być na priva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sebawroc Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Tak jak napisał mlesik: już się rozpędzam tak blisko ... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... sebawroc Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi gdzie mam się udać. Temat nieaktualny do usunięcia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Wrocław - zakup butów i nart - gdzie?
zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 o super, dzieki za namiar, fajnie ze tak blisko z Wroclawia! wpadam dzis! i super ze nie jest to zwykla reklama. Nie bądź malkontent, masz po drodze. Po drodze do Świątyni Opatrzności. W drodze powrotnej jeśli troszeczkę naddasz trasy to jest szansa na próbę sprzętu z Górki Szczęśliwickiej A gdybyś tak zakupy robił końcem miesiąca to i o Polish Boogie Festival w Człuchowie można zahaczyć a stamtąd to już ino mig nad nasze polskie morze. Ja tam widzę same pozytywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ja swoje narty kupiłem w sklepie narciarskim Contingent. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej. Sklep ma bogatą ofertę jeśli chodzi o wybór nart, ale to co w sklepie mi się podobało to świetna obsługa, profesjonalne porady. Nie jest to jakiś sklep gdzie chcą Ci wepchnąć jakiś badziew tylko po to żeby zarobić. Idąc do sklepu Contingent wiesz, że zostaniesz bardzo dobrze obsłużony, a zakupiony sprzęt będzie najwyższej jakości. Ponadto oprócz sklepu znajduje się tam także serwis gdzie można oddać narty do naostrzenia i nasmarowania dzięki czemu będą w pełni przygotowane do zimowego szaleństwa! :-) Matko jaka laurka; pachnie reklamą na kilometr. Zabrakło tylko zwrotu "miłośnicy białego szaleństwa" co nie znaczy że sklep jest zły. Ja jestem zadowolony z obslugi w ski4you gdzie kupiłem narty i buty w ub. tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Napisz za ile? Może być na priva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sebawroc Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Tak jak napisał mlesik: już się rozpędzam tak blisko ... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... sebawroc Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi gdzie mam się udać. Temat nieaktualny do usunięcia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
rung Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ja swoje narty kupiłem w sklepie narciarskim Contingent. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej. Sklep ma bogatą ofertę jeśli chodzi o wybór nart, ale to co w sklepie mi się podobało to świetna obsługa, profesjonalne porady. Nie jest to jakiś sklep gdzie chcą Ci wepchnąć jakiś badziew tylko po to żeby zarobić. Idąc do sklepu Contingent wiesz, że zostaniesz bardzo dobrze obsłużony, a zakupiony sprzęt będzie najwyższej jakości. Ponadto oprócz sklepu znajduje się tam także serwis gdzie można oddać narty do naostrzenia i nasmarowania dzięki czemu będą w pełni przygotowane do zimowego szaleństwa! :-) Matko jaka laurka; pachnie reklamą na kilometr. Zabrakło tylko zwrotu "miłośnicy białego szaleństwa" co nie znaczy że sklep jest zły. Ja jestem zadowolony z obslugi w ski4you gdzie kupiłem narty i buty w ub. tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Napisz za ile? Może być na priva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebawroc Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Tak jak napisał mlesik: już się rozpędzam tak blisko ... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebawroc Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi gdzie mam się udać. Temat nieaktualny do usunięcia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts