lski Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? Cześć Poszukaj w Laroy Merlin. Powinno coś takiego być. Myślę, że w innych budowlanych w dziale mocowań też dostaniesz. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jark Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Praktiker, Laroy Merlin, Castorama ... itd a tu masz producenta http://www.mierzejew...rzemyslowe.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hsk Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? ile tego potrzebujesz i na kiedy ?? mam troche tego w wersji profesjonalnej, zadna tam tandeta z Praktikera :-) moge sie podzielic. odezwij sie na prv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... micalab Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... lski Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
jark Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Praktiker, Laroy Merlin, Castorama ... itd a tu masz producenta http://www.mierzejew...rzemyslowe.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hsk Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Potrzebuję kupić taki rzep z drugą stroną samoprzylepną,jaki mają z tyłu kaski race i jakim mocuje się do szyby viatoll. Czy ktoś spotkał się z tym w sklepie,gdzie tego szukać? ile tego potrzebujesz i na kiedy ?? mam troche tego w wersji profesjonalnej, zadna tam tandeta z Praktikera :-) moge sie podzielic. odezwij sie na prv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... micalab Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... lski Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
micalab Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dobra mocna taśma dwustronna + zwykły rzep - będzie trzymało mocniej niż większość rzepów samoprzylepnych - testowałem w wielu różnych zastosowaniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Dziękuję, przesyłka dotarła, mam nadzieję, że będę miał okazję postawić Ci piwo na stoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts